2777
2789
عنوان

کیا بچه شون ازکوچیکی همش دلدرد داشته توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 72 پست
استرس داره 🥺زندگیم اروم نیست پراز تنشهممنون گلم عسل روامتحان نکردمسیاه دونه چجوری میدیبهشپودر میکن ...

همون لحظه پودرکن اندازه ۴۰تادونه .با عسل قاطی کن با اب بده بخوره.قورت بده .مهترین چیز بهش آرامش بده ببین چرا استرس داره ..استررشو برطرف کن توروخدا گناه داره .من ۴۰تا میشماردم تو استکان میریختم با دسته گوشت کوپ پودرمیکردم فوری یه قاشق چایی خوری عسل میریختم بعد باقاشق میذاشتم دهنش با آب که گفتم جوشیده سرد شده هم دمای اتاق میخورد بهش میگفتم مگه نمیخوای خوب بشی پسرم قبول میگرد ..بعد میگفت مامان شکمم داغ کرده..بعد ۱۵دقیقه صبحانه شو میدادم ...انگارخودشم میدونست خوبش میکنه طفلک میخورد ..بچه ها خیلی مظلومن ...انگور.خیار.توت فرنگی بهش اصلا نمیدادم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یا میوه باید ب بچع بدی ک روده اش کار کنه یا قرص و داروشو قطع کنی

خودت ی بار اسید فولیک بخور تا ۴روز مدفوع نمیتونی بکنی اینقدر یبوست زاست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لحظه پودرکن اندازه ۴۰تادونه .با عسل قاطی کن با اب بده بخوره.قورت بده .مهترین چیز بهش آرامش بده ...

🥺🥺ممنون

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یا میوه باید ب بچع بدی ک روده اش کار کنه یا قرص و داروشو قطع کنیخودت ی بار اسید فولیک بخور تا ۴روز م ...

خودمم میخورم😩یبوستم همیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه عزیزم .پسرم منم همین بود با همین خوب شد بعد دوهفته بهش سیاهدونه باعسل دادم .بعداونم امپرازول دادم ...

اب جوشیده شده مزه بدی نمیده ب دهان شما؟

منم میخاستم بدم بچم سنگ کلیه داره سنگ شک کن شده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خب دیگه پس ببین بچه چی میکشه

چرا یه لقمه غذامیخوره دردمیگیره

من دردندارم

معده اش دردمیکنه

یعنی از یبوسته

نبرم اندوسکوپی

چرا یه لقمه غذامیخوره دردمیگیرهمن دردندارممعده اش دردمیکنهیعنی از یبوستهنبرم اندوسکوپی

اندو نبر من رفتم

شما از فردا ی کاری کن بچه روزی یبار مدفوع کنه

تا شنبه هفته دیگع از یکشنبه دیگه ببین بازم دلش درد میگیره یا ن

اندو نبر من رفتمشما از فردا ی کاری کن بچه روزی یبار مدفوع کنهتا شنبه هفته دیگع از یکشنبه دیگه ببین ب ...

نمیره هرکاری میکنم میگه ندارم خب چرا برم

دوسه روزه ندیدن بره دیشویی

میگم برو میگه رفتم تو ندیدی

سلام عزیزم، تجربه خودمو میگم شاید به دردت بخوره

دختر منم از وقتی یادمه تا هفت سالگی مدام دل درد داشت ، هر دکتری و ازمایشی فکر کنی بردم حتی طب سنتی، درست نشد که نشد، اخر سر یکبار پیش یه دکتر متخصص طب اطفال که سنشم‌ بالا و با تجربه بود بردم، بعد که همه ازمایشارو دید کلی با منو و همسرم صحبت کرد و گفت تنها دلیلش استرسی هست که بچه داره و در نهایت پیشنهاد داد که فکر بچه دوم باشیم، با اینکه به شدت مخالف بچه دوم بودم اما این حرف دکتر روم تاثیر گذاشت، و دخترم بعد اینکه صاحب خواهر شد دیگه هیچ وقت دلش درد نگرفت

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
نمیره هرکاری میکنم میگه ندارم خب چرا برمدوسه روزه ندیدن بره دیشوییمیگم برو میگه رفتم تو ندیدی

نمی فهمم

میگم روزی ی بار بچه باید دفع کنه

برنامه عذایش درست بچین

اگه ۲هفته هر روز دفع داشت بازم دلدرد شد باید ببری اندو

سلام عزیزم، تجربه خودمو میگم شاید به دردت بخورهدختر منم از وقتی یادمه تا هفت سالگی مدام دل درد داشت ...

ای قربانت

بچه منم الان دل درد عصبی شده

۶ناه زندگسم پاشیده شوهرم رفته راه دور تصادف کرد دیه داد

ما هم اوار خونه مردیمیم

خونه رهن نمیره پول رهنم ازاد بشه

ی دعایی بکن بتونیم بریم پیش شوهرم بچه هام گناه دارن 

مادری ،شب عزیزی هم هست ، شاید خدا دعات براورده کرد

🥺🥺ممنون

انشاالله زود خوب میشه ..براش آیه الکرسی میخونم به نیت امام رضا ۸عدد انشاالله امام رضا دردشو آروم کنه ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
سلام عزیزم، تجربه خودمو میگم شاید به دردت بخورهدختر منم از وقتی یادمه تا هفت سالگی مدام دل درد داشت ...

حرفت درسته ولی مال بچع اسی اول از یبوستشه