2777
2789

بخدانمیدونم چیکارکنم

دو لقمه میخوره میگه نمیخورم دیگه دلم درد میکنه

دست میزاره روی نافش یا یکم بالاتر

هرچی میخوره همینو میگه

حتی اب

دیگه نمیدونم چیکارکنم 

دیگه کدوم دکتر ببرمش

دارومیخوره خوبه بدنیست میگه گاهی دردمیکنه فقط

تا تموم شد روز بعد باز دلدرد بیشترمیشه 

پنج سالشه ازروزی ک  زبون بازکرده دلدرد داره

فقط مونده اندوسکوپی

یعنی ببرمش🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه همکلاسی داشتم زااار میزد میگفت درد دارم

اما هردکتری میرفت میگفتن هیچیش نی /:

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

قد و وزن بچه بگو

قدش۱۱۰

وزنش۱۸

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اره حتما من خودم داشتم آندوسکوپی دادم سلیاک بود حساسیتم

عوارض نداره

درد نداره بعدش

باریم انما شد دلم سوخت براش

چقدر گریه ودرد داشت بچم😔

نه فعلا آندوسکوپی نبرش. این آخرین راهه، تا جایی که امکان داره نبر

یه دکتر گوارش خیلی خوب و عالی پیدا کن ببر. انشالا درست میشه. ضمنا بعضی چیزا درمورد بچه ها بعد یه مدت خود بخود درست میشه. مثلا پسر خواهرم از وقتی دنیا اومد همیشه آسم و آلرژی شدید داشت. دکتری نمونده بود نبرنش. یه دکتری گفت بزرگ شه، آلرژیش از بین میره. و آخرشم خود بخود از ۷، ۸ سالگی به بعد درست شد

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

من یه همکلاسی داشتم زااار میزد میگفت درد دارماما هردکتری میرفت میگفتن هیچیش نی /:

ااره

یکی گفت ورم واسیده

یکی میگه هیچی نیست

یکی. میگه یکم روده هاش تنبله

بخداموندم

همبشه یبوست داره

میشه از یبوسته باشه دلدردش

وقتی خوبه هم بازدردداره

ای خدا😔😥 به حق امام رضا ایشالا که چیزیش نیست و شفا پیدا کنه زود

ممنون🥺

اارهیکی گفت ورم واسیدهیکی میگه هیچی نیستیکی. میگه یکم روده هاش تنبلهبخداموندمهمبشه یبوست دارهمیشه از ...

یه متخصص خوب ببرش..

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

دکتر داخلی ببرش

هردکتری بگین رفتیم

حتی گوارش بزرگسالان