2777
2789
اخه پشت خطیش بهم نمیاد گوشیم قابلیت پشت خطی نداره

پس عزیزم سعی کن مکالمه کوتاه تر داشته باشی.یا لزش بخواه میبینه اشغال هستی بهت پیام بده که بهش زنگ بزنی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من با خوهرام‌ یکساعت یوقتا حرف زدم ،اونم با دوستاش تو خونه دیدم یکساعت حرف زده ..مشکلی نداره،اونم چ ...

مشکل ابنجا هست ک‌بیرون بودن زنک زدن تلم اشغال بوده..منم‌فکر نمبکردم اون وقت ظعر بهم‌زنک‌بزنه با خبال راحت یک ساعتو حرف زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس عزیزم سعی کن مکالمه کوتاه تر داشته باشی.یا لزش بخواه میبینه اشغال هستی بهت پیام بده که بهش زنگ بز ...

مسالع اینجاس صبوری نداره من فکر میکنم بهم شک میکنه ک دارم با کیی حرف میزنم

اوه اوه خدا نکنه همچن اتفاقی.یعنی انقد مهم بود حرف زدن با دوستت که یه ساعت پشت خط گذاشتی شوهرتو؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
مسالع اینجاس صبوری نداره من فکر میکنم بهم شک میکنه ک دارم با کیی حرف میزنم

مردها رو این چیزا عصبی میشن.نه شک نداره فکر کرده برات مهم نبوده که منتظر مونده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اوه اوه خدا نکنه همچن اتفاقی.یعنی انقد مهم بود حرف زدن با دوستت که یه ساعت پشت خط گذاشتی شوهرتو؟

😐 یعنی چی آدم شوهر که کرد دیگه حق نداره با دوستشم حرف بزنه؟ 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

میکم من ک نمیدونستم این داره زنک میزنه...پشت خطی بهم نمیاد..تلفنم اشغالی زده 

یه ساعت شوهر پشت خط باشه؟؟ معلومه اولویت همسره. البته استارتر میگه پشت خطی نیومده براش خب اینجا مقصر نیست

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
مشکل ابنجا هست ک‌بیرون بودن زنک زدن تلم اشغال بوده..منم‌فکر نمبکردم اون وقت ظعر بهم‌زنک‌بزنه با خبال ...

میدونم چی میگی ،ولی  از تنظبمات تماست  میشه درست کنی  که وقتی زنگ میزنه مشخص میشه دیگه ..من شوهرم زنگ میزنه شمارش میفته سریع وصل میکنم ،بعد دوباره به دوستم‌یا هرکی دیگه زنگ میزنم 

خدایا شکرت❤

میکم من ک نمیدونستم این داره زنک میزنه...پشت خطی بهم نمیاد..تلفنم اشغالی زده

اره بعدا گفتی متوجه شدم‌. خب تقصیری نداشتی لما اونم خیلی تو کف مونده عصبی شده تو کش نده

منم دست پیش گرفتم بهش گفتم  ۲۴ ساعت در خدمت شمام دلم میخواد ۲ ساعت بدون‌فکر شما با دوستم با خبال راحت حرف بزنم