2777
2789
عنوان

حالم بده با همسرم بحثم شده😭

840 بازدید | 64 پست

رفتیم فروشگاه اتفاقی خواهرش دیدیم مجرده هیچ محلی به من تا الان نداده بیست سالشه حتی روز عقد هم نیومد خانواده میگن چون چهارتا پسر کنارشه روابط عمومی خوبی نداره منم به دل نگرفتم خیلی هم خوشکله منم حتی تو نایپیک های قبل نگفتم خواهرشوهر دارم چون اصلا هیچ حرکتی نمیزد من بارها کیک براش پختم خوراکی پیتزا دادم همسزم برد ولی اون یکبارم تشکر ازم نکرد تا امروز تو فروشگاه منو دید گفت عه دلم برات تنگ شده بود منم گفتم به خنده ها خیلی ..بعد اون همسرم باهام دعوا گرفته که چرا اینجوری گفتی همش داره غر میزنه

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بگو خوب کاری کردم ب چپم ک ناراحت شد

اره الانم شام نمیخوره میگم اون برا عقدمون محضر نیومد تا حالا با من هیچ رفتار خوبی نداشته اینم چون تو حتما قبلا گفتی من ناراحت شدم گفته ولی بازم بهم محل نمیده میگه تو کینه ای هستی و از نظرش کار اون بد نیست که حتی مم بیست بار دم خونشون رفتم نیومد بگه دستت درد نکنه بابت فلان چیز

همیشه سواله برام اگ خانواده شوهر با عروسشون خوب تا کنن چه اتفاقی بدی میفته😐چرا این زنجیره ی بد رفتاری با عروس همش ادامه داره چرااا قطع نمیشه 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
همیشه سواله برام اگ خانواده شوهر با عروسشون خوب تا کنن چه اتفاقی بدی میفته😐چرا این زنجیره ی بد رفتا ...

اره بخدا😔حتی عیدم خونمون نیومد من میگم یعنب یه پیامم نمیتونه بده میگه نه اون اینجوریه میگم خب منم اینجوری هستم

همیشه سواله برام اگ خانواده شوهر با عروسشون خوب تا کنن چه اتفاقی بدی میفته😐چرا این زنجیره ی بد رفتا ...

آره واقعا... 

حالا همه ام بد نیستن . اما خیلیا رو دیدم که روابط خوبی نداشتن 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
ول کم یکم محلش نزار

اره خیلی دلم گرفته میگم خب تو منو دوست نداری چون اگه داشتی بخاطر این موضوعی که خواهرتم مقصره اینقدر بامن بحث نمیکردی میگم خب چرا منو گرفتی میگه خر شدم😔