2777
2789
عنوان

چقد ما زنا بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست
حذف نکن یکم برا حقت بجنگ زندگی ک با یه پیج بدون عکس سبزی خشک کنی خراب شه همون بهتر خراب شع

هی خواهر بخدا سه تا بچه ن اعصاب برام گذاشته ن حوصله دلم ب کارم خوش بود اونم اینجوری داره فاتحه اش میکنه

ممنون میشم حمایتم کنین تازه پیج کاری اینستا زدم................ sabzijate _khoshk

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل خیلی افتضاح بود ولی خب دید من اونجور ادمی نیستم الان یکم بهتر شده

بااین شرایط چرا داری کارمیکنی؟

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

بچه هارو ول کن برو جونتو نجات بده

اخه مگه میشه من بدون بچه هام میمیرم حتی فکر یه ساعت دور موندشون برام سخته اصلا از صبح پاشدم انقد اعصابم خرابه بخاطر حرفای دیشبش ک دوست دارم کلا نباشه

ممنون میشم حمایتم کنین تازه پیج کاری اینستا زدم................ sabzijate _khoshk

بااین شرایط چرا داری کارمیکنی؟

برا خرجی نمیده برای یه لباس باید بمونم میگه لازم نیس همون قبلیاتو بپوش بچه هام فقط میان میگن مامان برامون فلان چیزو میخری خب بچن گناه دارن از بابا خیر ندیدن از منم نبینن تمام خرج مدرسشون باخودمه لباساشون با خودمه خرده ریز بخان باخودمه بعد میگه پولاروچیکار میکنی میخام اتیش بگیرم بااین حرفاش

اخه مگه میشه من بدون بچه هام میمیرم حتی فکر یه ساعت دور موندشون برام سخته اصلا از صبح پاشدم انقد اعص ...

گلم چاره ای نبست گولش بزن 

اینستات رو از روی گوشیت پاک کن و با گوگل وارد پیجت شو

بنطرم استارتر با زبون خوش خرش کن🙁 همش میخواد گیر بده یه مرگیش هست

اره افرین دنبال بهونه ای دیشب یه قضیه های چن سال پیشو دبواره زنده میکرد اصلا تعجب کرده بودم نمیدونم چرااینجوری شده باور کن یه مشتری برام پیدا بشه این میخاد بترکه خب بگو بدبخت مشتری پیدا بشه ک ب نفع تویه لاشیه 

خیلی ازش بیزار شدم از صبح مدام حرفاش تو سرم میپیچه

اگه حذف نکنی بری خبر کشی کنی مبل تو سرت خرد میکنم اخه حق من این نیس بااین سن کمم با سه تا بچه کارم میکنم اینجوری باید بارم بشه دیشب خیلی گریه کردم ب حال خودم

گلم چاره ای نبست گولش بزن اینستات رو از روی گوشیت پاک کن و با گوگل وارد پیجت شو

چن تا از داداشا و زن داداشا کثافتش تو پیجمن میفهمن خبرش میدن خداازشون نگذره

میتونی از یزرگای خاندانتون هم کمک بگیری ک ریش سفیدی کنن

ببخشیدا اینو هیشکی قبول نداره خودشم انقد مغروره فک میکنه بچه نخست وزیره 

اره افرین دنبال بهونه ای دیشب یه قضیه های چن سال پیشو دبواره زنده میکرد اصلا تعجب کرده بودم نمیدونم ...

بمیرم عزیزم درکت میکنم

حتی اگر پیجت رو پاک هم کنی یه مدت ارومه دوباره یچیز دیگه گیر میده

🥲🥲🥲 تنها راهی که بنظرم داری همین صحبت کردن و خر کردنش هست. اینجور ادما احمقن و راحت متقاعد میشن منتهی از راه درستش. وگرنه از در اشتباه وارد بشی بدتر لج و لجبازی میکنن و زندگی رو زهرمار میکنن

خودش شاغله؟ شاید حسادت میکنه

بمیرم عزیزم درکت میکنمحتی اگر پیجت رو پاک هم کنی یه مدت ارومه دوباره یچیز دیگه گیر میده🥲🥲🥲 تنها ر ...

فداتشم ابجی بخدا دردمو ب هیشکی نمیتونم بگم ب خواهرام ب مادرم ب هرکی بگم میگن غلط میکنی کار میکنی نکن نمیدونن ک برای خرید یه نوار بهداشتی باید خودم پول داشته باشم ک بخرم برای یه شارژ بی ارزش باید خودم داشته باشم 

اره کشاورزه خودش منم پا ب پاش کار میکنم