2777
2789
عنوان

چقد ما زنا بدبختیم

429 بازدید | 31 پست

سلام رفیقا دلم انقدی امشب گرفته... 

من کنار خانه داری و سه تا بچه داری و کشاورزی 

اومدم شغل پردردسر و بسیار سخت سبزیجات خشکم انتخاب کردم نمیدونم با چ عقلی 

دوسه ساله مشتریامو پیدا کردم یکم فروشم خوب شده امسال پیج اینستا زدم با رضایت ابن ملجم(شوهرم)

حالا بعداز دوماه بدبختی و فعالیت و تبلیغ دادن و هزینه پیچم رسیده ب 2ونیم کا میگه باید حذف کنی والا زندگیمون خراب میشه بخدا ن از خودم فیلم میذارم ن حتی ی عکس از چهره ام فقط از سبزیجات از پاک کردن شستن و همین چرت و پرتا برای تولید محتوا دیشب میگفت پاکش کن گفتم باشه دلمم نمیاد دوماه تموم تلاش کردم 

اخه این رسمشه کلی حرف بارم کرد گف تو معلوم نیس پولا رو چیکار میکنی یکی ندونه من کارخونه چاپ پولم بخدا هرچی درمیارم ب هر ترفندی شده ازم میگیره نمیذاره یه مقدار پس انداز کنم میگم ای کاش هیچوقت کار نمیکردم وظیفش بود نیازهای منو بچه هاشو تامین کنه ولی من کلا بدم میومد دستمو بخاطر خرید یه روسری بی ارزش جلوش دراز کنم براهمون گفتم ب درامدی داشه باشم ک اشتبا میکردم شده سوهان روحم نظر بدین چیکار کنم ن راه پس دارم ن پیش

ممنون میشم حمایتم کنین تازه پیج کاری اینستا زدم................ sabzijate _khoshk

لااقل بفروش صفحه رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ب اون چ ربطی داره

انقد حرفای دردناک بارم کرد بخدا اگه بچه هام نمیبود خیلی وقت پیشا این زندگی و ول میکردم

ممنون میشم حمایتم کنین تازه پیج کاری اینستا زدم................ sabzijate _khoshk

یخرده با زبون خرش کن

این از خر گذشته میگم چیز بدی دیدی ازم خودشم نصب نمیکنه اخه میگم نصب کن بیا هرروز استوری پست هارو ببین اگه خلاف شرع بود بعد بگو حذف کن

دلیل مخالفتش چیه

خودشم دلیلشو نمیدونه میخاد ی چرتی بگه حتی ب لیبل رو محصولاتم گیر داده بود میگف چرا آیدی ایتاتو زدی اخه اینو کجا دلم بذارم ای خدا

درآمد ات رو کتبی ثابت کن چقدر بوده در هفته یا ماهیانه بعد بگو این مبلغ رو بده تا بذارم کنار بعد یه نفرکارگر استخدام کن بزار جات کار کنه.....

خدایا تا کی باید تنها گذروند؟ توکه برای آرامش ما از جنس خودمون آفریدی پس کو یه دختری که لایق هم باشیم