2777
2789
عنوان

بنظرتون کار من اشتباه بود

75 بازدید | 12 پست

من امروز بیرون بودم ی بچه گیر داد تروخدا برام بخر جون مامانم گشنشه فلان منو برد بقالی گفت در حد سی تومن میخوام ی یچی برداشت گفت نه جاش اینو میخاممم تروخدا فلان بعد من دیدم ۵۰۰ تومنه گفتم ندارم انقدر قسم خورد خر شدم گفته باشه برش داشت دویید رفت قبل اینکه حساب کنم خلاصه دوست من کفت خیلی پخمه ای فلان بیسار من انقدر عصبی و ناراحت شدم که اسکل فرضم کرده یساعت بعد رفتم اونجا دوباره دیدم اینا چند نفرن و اینا البته خودش گفت فاال  میفروشه راست گفته بود دیدم ی بزرگترم دارن معتاد داغون از دست فروش کنارشون پرسیدم گفت اره اینا همه ی باندن باهمن فلان اقا منم واقعا ناراحت شدم انقدر عصبی شدم که اسکلم کرده گریم گرفت مگرنه اگه واقعا نیازمند بود پولش مهم نبود خلاصه ی مغازه داره به من گفت این کنار کیوسک پلیس برو بهش بگو منم اصلا انقدر گریه کردم زورم اومده بود رفتم بهشون گفتم اونم اومد چای و از بچه هه پس گرفت برد بقالی پولمو داد دعواشونم کرد ولی من عذاب ‌وجدان گرفتم باز 

واقعا بچهه از تو کیفش چای رو دراورد هنوزم دم بقالی بود بنظرتون اینا واقعا باید چیکار باهاشون کرد میدونم نیازمنده اما عوضی ان واقعا ملت ساده رو گول میزنن 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نبود و کاملا درست بود

اصلا به اینا کمک نکن

اکثرشون میرن خرید ها رو پس میدن و مغازه دار ی درصدی کم میکنه و پول رو بهشون میده

همشون الکی میگن

نیازمند واقعی با صد تا خجالت ی چیز ارزون برمیداره و وقتی بخوای براش بیشتر بخری باید کلی بهش اصرار کنی تا قبول کنه نه این که انقدر پررو باشه

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

مغزتو درگیر نکن ایناا کارشون همیشه اینه

اصلا انقدر گریه کردم پلیسه خودش اومد سربازشم نفرستاد من بهت کمک کردم بعد تو منو اسکل فرض میکنی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
اشتباه نبود و کاملا درست بوداصلا به اینا کمک نکناکثرشون میرن خرید ها رو پس میدن و مغازه دار ی درصدی ...

دقیقا بقالی هم دستشون بود عوضی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
اصلا انقدر گریه کردم پلیسه خودش اومد سربازشم نفرستاد من بهت کمک کردم بعد تو منو اسکل فرض میکنی

گریه نداشت بابا اعصاب خودتو رریختی بهم

کاش میگفتی چه کنم من خوبی رو کردم 

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
گریه نداشت بابا اعصاب خودتو رریختی بهمکاش میگفتی چه کنم من خوبی رو کردم

منم همین فکرو کردم ولی بهم فشار اومد من خیلیی بیستر از این ها و پول بیشتری دادم ولی عصابم خورد شد

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
منم همین فکرو کردم ولی بهم فشار اومد من خیلیی بیستر از این ها و پول بیشتری دادم ولی عصابم خورد شد

بیخیالش باش  دنیا همینه همش دروغ و ناراحتی داره

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉