2777
2789
عنوان

خواستگار اصفهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 28 پست
تجملاتی هستن؟؟چشم و هم چشمی چی ؟؟

اره خیلی تجملاتی هستن 

مخصوصا تو امر جهیزیه  از شیر مرغ تا جون ادمیزاد باید عروس ببره 

وگرنه سرکوفت مادرشوهر میشنوه تا اخرش 

اونم ن جهیزیه ساده ها جهیزیه  پر پیمون و شیک 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم و هم چشمی هم دارن؟

دیگ وقتی رو جهیزیه حساسن اره دیگ  

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

اینکه خیلیی به حرف مردم بها میدنهرکار بکنی میگن مردم چی میگن

ببین نمیدونم دیگ در این حدشو 

یه مدت رفت امد کنید تا اخلاقشون دستتون بیاد

چشم و هم چشمی دارن؟

نه اصلا ندارن 

اصفهانیا به شدت تو دار هستن و ندارن 

البته هر خانواده ای فرق می‌کنه ولی خب معمولا اینجوریه 

مال خود اصفهان هستن؟

آخه از خیلی شهرا زمان جنگ اومدن اصفهان 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من بیست سال اصفهان زندگی کردم

آدم های خیلی خوبی هستن ولی بیشتر با خودشونن و خیلی با غریبه ها نمیجوشن 

شاید برای خواهرتون سخت باشه چون آداب و رسوم سختی دارن

معمولاً مهریه و جهیزیه هاشون سنگین هست

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
نه اصلا ندارن اصفهانیا به شدت تو دار هستن و ندارن البته هر خانواده ای فرق می‌کنه ولی خب معمولا اینجو ...

بله مال خود اصفهان هستن 

تو دارن یعنی چی ؟ یعنی موذی اند و میرن پشت سرت حرف میزنن؟؟

بله مال خود اصفهان هستن تو دارن یعنی چی ؟ یعنی موذی اند و میرن پشت سرت حرف میزنن؟؟

نه نه منظورم اینکه اهل پز نیستن طرف میلیاردها خرج هم می‌کنه واسه خودش ولی ادعا و پز نداره یه جور رفتار می‌کنه فکر می‌کنی معمولیع 

اصفهان مذهبی هم زیاد داره 

میشه بپرسم مال کجای اصفهانن من خودم اصفهانیم شاید بشناسم محلشونو

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نه نه منظورم اینکه اهل پز نیستن طرف میلیاردها خرج هم می‌کنه واسه خودش ولی ادعا و پز نداره یه جور رفت ...

خود اصفهان زندگی میکنن محله شو نمیدونم تازه قراره بیان خواستگاری 

هماهنگ کردن سه شنبه میان

خود اصفهان زندگی میکنن محله شو نمیدونم تازه قراره بیان خواستگاری هماهنگ کردن سه شنبه میان

آها 

انشالله که خوشبخت بشن ولی خب ببینید اعضای یه خانواده مثل هم نیستن دیگه چه برسه به یه شهر یا قوم ولی خب در کل شما تحقیق و زمان آشنایی بذارید مهمه خیلی