2777
2789

ولی قهر کرده الان دوروزه سر یه موضوع بیخود چرا ۱۱پیام داد گفت میرم شام بخورم بیام ۱۲/۳۰شد دیدم نیومده چشمامو خواب گرفته بود چون هرشب ۱۰/۳۰ازسرکارمیاد تا شام بخوره کاراشو بکنه ۱۲میاد چت میکنیم تا ۱

دیدم ۱۲/۳۰شد نیومد گفتم کجایی خوابم گرفت گفت تازه دارم شام میخورم سر این موضوع بحث شد هی کشش داد قهرکرده رفته 

آخه سر این موضوع بیخود

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

دلمو غصه گرفته از یه هفته قبل هدیه گرفته بودم برنامه‌ ریزی واسه گل وکیک کرده بودم میدونست ولی حتی آنلاین نشده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته بوده یا بهونه آورده

چی بگم منتظر این روز بودم خیلی بخوام خوشحالش کنم ولی همش رفت

خدا خیرش بده. حداقل میذاشتی دو روز بعد شهادت البته ببخشید من به روز ها معتقدم شاید شما نیستین

رقص و اهنگ نداشتیم فقط می‌خواستیم بریم یجا کیک وببرم هدیشوبدم همین

خدا خیرش بده. حداقل میذاشتی دو روز بعد شهادت البته ببخشید من به روز ها معتقدم شاید شما نیستین

من نیستم

شوهرت یا دوستیناگه دوستین خیلی خودتو اذیت نکن به خاطرشپیام بدع اگه تقصیر تو بوده بگو بیا فلان جا تو ...

دوست هر بار من آشتی میکنم پیشقدم میشم اخه چندبار 

چی بگم منتظر این روز بودم خیلی بخوام خوشحالش کنم ولی همش رفت

الهی بمیرم دختر بیخیال پولت و برای خودت خرج کن 

و زیادم نرو سمتش 

سرد رفتار کن و قهر کن دلیلش رو پرسید بگو کلی هزینه کرده بودم که خوش‌حالت کنم ولی خراب شد و این موضوع ناراحتم میکنه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

الهی بمیرم دختر بیخیال پولت و برای خودت خرج کن و زیادم نرو سمتش سرد رفتار کن و قهر کن دلیلش رو پرسید ...

اصلا باهام حرف نمیزنه حتی آنلاین نشده

اصلا باهام حرف نمیزنه حتی آنلاین نشده

بیخیالش شو دنبال بهونه بوده 

چند وقته باهمید

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲