2777
2789

بعد آزمونم که اومدم خونه و سوالارو دیدم همچی با کارنامه الانم یکیه دقیقا همونی که فکر میکردم با این تفاوت که من فکر میکردم هوشو 16 تا زدم که نصفش درسته نصفش غلط ولی تو کارنامه الانم اینطوریع که 16 تا درست دارم 19 تا غلط.نمدونم اون سه تا غلط دیگه از کجا اومده از طرفی فکر میکنم ممکنه سه تا از سوالارو زدم مثلا ولی یادم نمیاد چی بودن.ترازم با تراز قبولی نمونی 7 هزار و خورده ای تفاوت داره اگه حتی در بهترین حالت اون سه تا که نمدونم چی بوده درستم باشه خالصم 4 تا بیشتر میشه.به نظرتون 4 تا تست بیشتر این اختلافو جبران میکنه بزنم اعتراضو؟

خوم با نمونه مشکل ندارم ولی همش انگار سردرگمم که اعتراض شاید خوب باشه

چایی اَم وَقتّی سَردّ مّیشع میر-یزَنِشً بیرونّ:)حا'لا تُ هِی' فِکر کُن سَرّد بّاشی جَذّابِ مّیشی&  

ببخشید الان 8 تا درست دارم 11 تا غلط قاطی کردم

چایی اَم وَقتّی سَردّ مّیشع میر-یزَنِشً بیرونّ:)حا'لا تُ هِی' فِکر کُن سَرّد بّاشی جَذّابِ مّیشی&  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمونه قبول شدم کدوم شهری ؟

با اجازه نگم نمخوام کسی بشناسم.شهر کوچیه ولی تراز قبولیش عجیب بالاست

۷ هزار و خورده ای اختلاف زیاده خیلی

آره برا همین میگم چون فوق العاده استرسیم خودمو دوباره درگیر اعتراض و ابن داستانا نکنم ولی عذاب وجدان اینکه شاید قبول شم اذیتم میکنه

آره برا همین میگم چون فوق العاده استرسیم خودمو دوباره درگیر اعتراض و ابن داستانا نکنم ولی عذاب وجدان ...

صادقانه بگم 

۷ هزار و خورده ای خیلی زیاد هست 

احتمال قبولی کم 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

عیب نداره امسال کلا تراز نمونه بالا بوده سخت دانش آموز گرفتن

کلا میگم عجیبه کف قبولی سمپاد ی شهر کوچیک 31 هزار باشه..