2777
2789
عنوان

بنظرتون کار اشتباهی میکنم با آیندم

167 بازدید | 24 پست

من رشتم حسابداریه 

یه ترم دیگه لیسانس میگیرم دیگه نمیخوام ارشد شرکت کنم میخوام آزمون استخدامی بدم دوست دارم آموزش پرورش قبول بشم

ولی دوستام میخوان ارشد شرکت کنن معدلمون هم الفه

بنظرتون بعدا دوستامو ببینم حسرت میخورم ارشد شرکت نکردم واینکه با خودم میگم کاش منم شرکت میکردم یا کار درستی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هرکسی علاقه و هدف خودشو داره.

شاید یکی بخواد ارشد بخونه که مهاجرت کنه ، یکی بخواد تا دکترا بخونه که هیئت علمی شه ، یکیم بخواد تو یه شرکت خصوصی کار کنه .

شما علاقه خودت رو نگاه کن ، اگر واقعا به تدریس و معلمی علاقه داری همین راهی که انتخاب کردی رو برو

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

عمرت رو پای آزمون استخدامی هدر نده

یه نفر رو بین کلی داوطلب میبرن سرکار که واقعا بشینی درصد بگیری شانس قبولی هر فرد با اینهمه جمعیت نزدیک به صفره

فقط کاسبی باز کردن که پول ثبت نام ها رو بگیرن واسه سازمان هاشون

برو خصوصی کار کن که دو سال دیگه سابقه کار مرتبط داشته باشی، تو دنیای کار هم رفته باشی با چالش هاش دست و پنجه نرم کرده باشی و پخته شده باشی، و دانشت کاربردی شده باشه

استخدمی عمر آدم رو میگیره و پیرت میکنه

نمره الفی، میتونی بدون کنکور ارشد دانشگاه قبول بشی

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

عمرت رو پای آزمون استخدامی هدر ندهیه نفر رو بین کلی داوطلب میبرن سرکار که واقعا بشینی درصد بگیری شان ...

آخه من به حسابداری علاقه ندارم بزور دارم میخونم

اینم به این امید خوندم معلم بشم