2777
2789

من دوشنبه امتحان شهریور ریاضی نهم دارم

کسی هست بتونه اینجاست کمکم کنه اگه یه مطلب بلد نبودن بعدا ازش بپرسم؟

کلاس رفتم فصل 5 7 8 رو

فصل 1 6 هم خودم بلدم

فصل 2 3 4 مونده

به نظرتون کدوم اول بخونم ؟

تجدید شدی عزیزم؟

اره یعنی کلاس تابستونم خراب شد 

بقیه نمره هام خیلی خوبه

فقط ریاضی ضعیفم

اونم چون از اول سال تو کلاس اصلا گوش ندادم 

واقعا استرس دارم

دعا کنید برام قبول شم نمره خوب بیارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره یعنی کلاس تابستونم خراب شد بقیه نمره هام خیلی خوبهفقط ریاضی ضعیفماونم چون از اول سال تو کلاس اصل ...

وااایییی منم تجدید شدم😭😭😭 انقدر درکت میکنم که نگو فقطم بخاطر این که حوصله درس خوندن نداشتم برای نوبت دوم ترم اول معدلم ۱۸ خورده ای شد بعد نوبت دوم اسکل شدم نخوندم😭

خواهرتون الان چندمه؟رشته خودت چی بود گلم

الان دهمه هم سن تو من تجربی بودم ریاضی تجربیا با خود ریاضیا یکیه فرق نداره فقط فرقش سر کتاب زیست 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

وااایییی منم تجدید شدم😭😭😭 انقدر درکت میکنم که نگو فقطم بخاطر این که حوصله درس خوندن نداشتم برای ن ...

کلاس چندمی؟

واقعا نمیدونم چکار کنم

شبا همش با استرس اینکه امسال بیوفتم دوباره بخونم میخوابم

کلاس چندمی؟واقعا نمیدونم چکار کنمشبا همش با استرس اینکه امسال بیوفتم دوباره بخونم میخوابم

من دهمم وای ببین من روانی شده بودم هرشب با گریه میخوابیدم و ترس تو چند شهریور امتحان داری؟

الان دهمه هم سن تو من تجربی بودم ریاضی تجربیا با خود ریاضیا یکیه فرق نداره فقط فرقش سر کتاب زیست

خواهرتون رشته چی رفت؟

ببین واقعا ریاضی یاد میگیرم فقط تنبلی کردم نخوندم

تجربی خیلی سخته؟

خواهرتون رشته چی رفت؟ببین واقعا ریاضی یاد میگیرم فقط تنبلی کردم نخوندمتجربی خیلی سخته؟

رفت تجربی ، هر رشته سختی خودشو داره آره سخته ولی اگه دوست داشته باشی برات شیرین میشه 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

من دهمم وای ببین من روانی شده بودم هرشب با گریه میخوابیدم و ترس تو چند شهریور امتحان داری؟

دوشبه این هفته

اون فصل مهما بلدم 

فقد فصل 2 3 4 مونده 

که فصل 2 3 تک توک بلدم

رفت تجربی ، هر رشته سختی خودشو داره آره سخته ولی اگه دوست داشته باشی برات شیرین میشه

امسال انتخاب رشته هم باید بکنم

واقعا اینکه میخوام چی برنامه هیچ ایده ایی ندارم

از طرفی تا میخوام درس بخونم همش اینستا وسوسه ام میکنه