2777
2789
عنوان

دلم گرفته

81 بازدید | 12 پست

خیلی تنهام

دو روزه مریض شدم نه شوهرم بهم میرسه نه خانواده ی خودم

ظهر حالم خراب بود رفتم درمانگاه مجبوری اومدم خونه بابام

خواهرم حتی یه کلمه هم حرف نمیزنه میبینه مریض افتادم یه گوشه یه لیوان چایی هم نیاورد برام

منه احمق همیشه خودمو کشتم برا خانواده ....

مردم خواهر دارن منم خواهر دارم فقط به فکر خودشه نه حرفی نه صمیمیتی

یسره با خودشه لیزر باشگاه تیپ زدن دوست پسر درس...چی بگم حتما من املم با این طرز فکرام....

چ تلخ

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

با هر کی مثل خودش عزیزم....

تو هم فقط به فکر خودت باش...

چیکار کنیم ؟؟؟؟ زمونه اینجوری شده عزیزم.........🥲🖤

پاشو خودت یکم به خودت برس، کسی قرار نیست به فکر تو باشه.........

فقط اینو یادت باشه ، و از این به بعد مثل خودشون رفتار کن...🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هر کی مثل خودش عزیزم....تو هم فقط به فکر خودت باش...چیکار کنیم ؟؟؟؟ زمونه اینجوری شده عزیزم...... ...

خیلی دلم میگیره میبینم هیچ کس رو ندارم

تنهایی خیلی سخت میگذره برام

درسته سعی میکنم خودمو مشغول کنم ولی بازم یوقتا خیلی دلم میگیره...

خیلی دلم میگیره میبینم هیچ کس رو ندارمتنهایی خیلی سخت میگذره برامدرسته سعی میکنم خودمو مشغول کنم ولی ...

منم اینجوریم دقیقا.....

تنهایی عمیق .... 

خو کرده باهام🖤🥀

فقط بزار بگذره، میمیریم بالاخره، نگران نباش و صبور باش....🖤

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

میدونی امثال ماها که قلبمون پاکه همیشه همینیم

خیلی سخته

من تو عمرم دوست پسر نداشتم همه ی عشقمو‌ نگه داشتم برا همسرم ولی هیچ محبت و عشقی ازش ندیدم تازه همش اذیتم میکنه ....

خانواده ی خودمم که....

منم اینجوریم دقیقا.....تنهایی عمیق .... خو کرده باهام🖤🥀فقط بزار بگذره، میمیریم بالاخره، نگران نباش ...

اوهوم

سرمو با بچه و کار مشغول میکنم دردام یادم برن

شبا با خستگی میوفتم تو تخت تا از خستگی بدون فکر بخوابم

اوهومسرمو با بچه و کار مشغول میکنم دردام یادم برنشبا با خستگی میوفتم تو تخت تا از خستگی بدون فکر بخو ...

آره همین عالیه .👍

عمیق فکر نکن هیچ وقت...

فقط بزار بگذره و تموم شده این لامصب....

خیلی سختهمن تو عمرم دوست پسر نداشتم همه ی عشقمو‌ نگه داشتم برا همسرم ولی هیچ محبت و عشقی ازش ندیدم ت ...

الان من از بس دوست دختر داشتم دیگه حس میکنم همه دخترا بدن چون واقعا عجیبن عجیب منم روحیم جوری دمبال تعهد وفاداری ام اینام که اینجوری نیستن