2777
2789
عنوان

شوهرم بلاک کرد🤣😭😐

133 بازدید | 14 پست

سلام 

عقدم و راه دورم.

با شوهرم بحثمون شد،زد بلاکم کرد😐 الان بعد از ۲ روز میبینم از بلاکی در آورده.

بنظرتون اگه پیام داد چی بگم بهش که دیگه اینکارو نکنه.

یکم سیاست اینا یادم بدین😂

بنظرتون اگه بگم اتفاقا این چند روز راحت به کارام رسیدم و اصلنم دلم تنگ نشد گناه داره ؟🤦🏻‍♀️😂

نه اصلا اهمیت نده که بلاک درت آورده که مثلا پیگیر نبودی پیام نده اگر پیام داد یک روز باد جواب بده اونم خیلی سرد و ر پرسید این مدت چیکار کردی بگو به زندگیم میرسیدم و اصلا نپرس ازش که تو‌جیکار کردی یعنی اهمیت ندادی بهش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اهمیت نده که بلاک درت آورده که مثلا پیگیر نبودی پیام نده اگر پیام داد یک روز باد جواب بده او ...

آها حله مرسی 

فقط نمیتونم یه روز بعد جواب بدم، چون می‌دونه همش آنلاین تو گوشیم😂

آها حله مرسی فقط نمیتونم یه روز بعد جواب بدم، چون می‌دونه همش آنلاین تو گوشیم😂

خب آنلاین نشو زیاد و با تاخیر خیلیییییی زیاد جواب بده که مولا درگیر کاری هستی و اگه گفت کجا بودی بگو داشتم کتاب میخوندم 

😂😂😂😂عبضی خو خندم گرفت گفتی میخوای بهش بگی این دو روز راحت بودم ب کارام بهتر رسیدم 🤣

والا خب😂😂😂😂

چیکار کنم نمیتونم بگم دلم برات تنگ شده بود.

باز پررو میشه میگه دیگه قدرمو بدون