2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین آنیا می‌گفت من کلی خرج خودم میکنم پس میرم با پسری که پولداره پسر بی پولم باید بره با دختری که ه ...

افرین این دختره اصلا حرفاش تناقض داره الان اینجا خودش داره زن ستیزی میکنه 

از شیما و اینا متنفرم، بهش گفتن کی کنسله؟ گفت اسکینی پوش یه رفتار رو‌نکفت

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

به نظرم تو این جامعه زن ستیزی که ما داریم همچین تفکر های رادیکالی و سفت سختی نیاز داریم منم با همه ...

ولی به نظر من نه افراط خوبه و نه تفریط

و اتفاقا این رفتارهای پروپاگاندایی آفت فمنیست واقعی هستن و چهره فمنیسم رو خراب می کنند

ولی خب نظر شما هم درباره اون مدل زن ها و دخترها اشتباه نیست

در هر صورت خوشحال شدم از تبادل نظر با خانم مودب و منطقی مثل شما

آفرین ذات

بخدا مهم ذاته پول هر طور شده باشه میتو نی بدست بیاری

اینقدر دلم ب حالش میسوزه این همه ک این دختر هوای این پسره رو داشت وقتی میومد مرخصی میخاست برگرده انواع و اقسام تنقلات براش میزاشت 

وای وقتی فهمیدم دنیا رو سر من خراب شد چ برسه دوستم