2777
2789
یعنی اشتباه کردم برنامه نویسی حرفه ای یاد گرفتم😅

نه من خودم خیلی دسوت دارم یاد بگیرم . 

برای اینکه تدریس بکنی و بتونی شروع کنی همه جا مدرک ttc می‌خوام باید سطح زبانتو بالا باشه ( برای کسی که تازه کار هستم ) 

من خودم چون ttc نداشتم دو جا مصاحبه رفتم ردم کردند . ( چون نحوه تدریس رو هنوز یاد نگرفتم ) 

به نظرم توی رشته خودت بهترین باش . 

الان بهترین کارو کردی همین درامدت حیلیاااا دنبالشن قشنگم بخدا خیلی ارزش داره . 

من خودم دبیری میخونم ( فرهنگیان ) اما هنوز توی موسسات کار پیدا نکردم فقط منتظرم این ترم برم مدرک ttc بگیرم تا بتونم کار کنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

۱۵ تا ۲۰ میلیون؟ مطمئنید؟من هر معلم زبانی دیدم از حقوقش شاکی بود حدود ۷ میلیون میگفتن با حتی کمترالب ...

۷ تومن ؟😐

مگه چند ساعت در هفته کار می‌کنند ؟

من توی جای ویژن درخواست میدم اونجا زیر ۱۵ نیست .( البته ۲۴ ساعت در هفته باید کار کنی )

کلاسهای آنلاینش . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من خودم خیلی دسوت دارم یاد بگیرم . برای اینکه تدریس بکنی و بتونی شروع کنی همه جا مدرک ttc می‌خوام ...

من خودم رشتم کامپیوتره خداراشکر برنامه نویسم ولی انگلیسی هم چون واقعا برنامه نویسی نیازه و برای پیشرفت

نه عزیزم من علاقه ای ندارم تک بعدی باشم ، درسته رشتم زبانه . اما ؛من هم ویولن میزنم هم در کنار انگلی ...

خواستگارت انشالله باید مثل خودت خفن باشه وگرنه نباید بیاد😅 ببخشید شوخی کردم

میشه مصاحبه رو توضیح بدین چیا میپرسن و کتاب و درسی که باید دمو بدین رو از قبل مشخص میکنن یا نه؟چون خ ...

نگاه من برای کلاسها آنلاین درخواست میدادم و درباره اپلیکیشن های که کار کردم سوال میپرسیدن . 

فقط بعضیاش کتاب مشخص کرده بودند ولی فقط ازت مثلا مبحث گرامر رو میگفتن فلان چیز رو چجوری توضیح میدید یا فرق فلان جمله با فلان جمله چیه ( از لحاظ گرامری بود و معنی ها متفاوت میشد )

و مثلا می‌گفت درباره .... میدونی (ی نوع تدریس  هست که توی دوره ttc می‌خونی ) دوباره همینطور درباره انواع تدریس سوال می‌پرسید . من رد شدم از این مضابحه اما هم کلاسی دانشگاهم همینو قبول شد (هم مدرک ttc داشت و هم سابقه تدریس به کودکان ) 

نگاه من برای کلاسها آنلاین درخواست میدادم و درباره اپلیکیشن های که کار کردم سوال میپرسیدن . فقط بعضی ...

عذر میخوام من به دلایلی باشگاه نمیتونم برم اما تناسب اندام هدفم است و میخوام تا آخرش برم بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

من دوست دارم به جای 10 مهارت یک یا دو یاد بگیرم اما جوری باشه که تا آخرش و کاملبرادرم همیشه حرف یک م ...

درسته عزیزم ، دیدگاه جالبیه و کاملا موافقم . 

البته من ویولن و نفاشی و ... رو به عنوان مهارت یاد نمی گیرم ( علاقه شخصی دارم و بهم آرامش میده ) .

ولی کاملا با حرفتون موافقم . 

من داداشم مثلا میگم می‌خوام آلمانی یاد بگیرم خودش می‌ره پرس و جو می‌کنه و بهم بیشتر توضیح میده و همش میگه ثبت نام کردی ؟ و ... آخرم ثبت نام کردم ، بعدشم میاد مزیت هاشو میگه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣یادشم نمیره

من خودم رشتم کامپیوتره خداراشکر برنامه نویسم ولی انگلیسی هم چون واقعا برنامه نویسی نیازه و برای پیشر ...

بله درسته ، خیلی رشته خوبیه ، من خیلی علاقه دارم بهش 👌🏻

بله ۲ جلسه رفتم فهمیدم کلش انگلیسی هست 🤣واقعا رشته سختیه آفرین بهت ، دست راستت روی سرم 😆