2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعبیر خواب‌ها در فرهنگ ما مخصوصاً وقتی پای میوه یا رنگ در میان باشد، پر از نماد و نشانه است.

در مورد خوابی که گفتید:

زن فوت‌شده: معمولاً دیدن اموات در خواب نشانه‌ی پیامی معنوی، یادآوری دینی یا حتی نیاز به دعا و خیرات برای اوست. گاهی هم نشان می‌دهد روح او می‌خواهد چیزی به بازمانده‌ها برساند.

سیب قرمز: سیب در خواب غالباً نماد سلامتی، برکت، خواسته‌های دل و روزی پاک است. اگر سرخ و سالم باشد، نشان از خیر، شادکامی یا اجابت حاجت دارد.

پارچه سبز: رنگ سبز در خواب نماد ایمان، آرامش، معنویت و بهشتی بودن است. پارچه سبز به‌ویژه اگر تمیز و زیبا باشد، اغلب به نیک‌بختی، پوشش از جانب خداوند یا آرامش اخروی اشاره دارد.

🔮 جمع‌بندی: اینکه زن فوت‌شده به بیننده‌ی خواب سیب قرمز و پارچه سبز داده، معمولاً به معنای رسیدن خیر، برکت، رزق حلال یا برآورده‌شدن خواسته‌ای همراه با آرامش و معنویت است. از نظر دینی هم می‌تواند نشانه باشد که آن مرحومه در جایگاه خوبی است و از بیننده‌ی خواب هم انتظار دعا یا خیرات دارد.

از هوش مصنوعی بپرس هم تعبیر میکنه اگه تعبیر داشته باشه هم عوامل روانشناسی خواب رو میگه چون خیلی از خواب ها تعبیر ندارن در اثر عوامل روانشناسی دیده میشن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

علامت خوبیه...

سیب قرمز یعنی عشق و برکت

و پارچه سبز یعنی معنویت و آرامش

حالا اگه از فرد فوت شده دریافتیشون کنی: یعنی خیر و برکت، اگر مریضی هم یعنی شفای بیماری ،و همچنین دریافت شفاعت از سوی گذشتگان.🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......