2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک 17ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی هیچ کاری برا اروم شدنشون نیست این هیچچچ اسباب بازیی رو هم قبول نداره

میدونم دارم یکیشو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

میتونه یک جا مدتی بشینه وقتی باهاش بازی میکنی یا بازم بند نمیشه؟

یه سری بازیهای ذهنی با سنش انجام بده ببین دقت و توجهش چقدر؟

وقتی میشینه بتونه درست بشینه یا هی خودشو تکون میده یا حابجا میشه یا همش با انگشتهاش بازی میکنه؟

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!

ینی تا این سن همینه واااای ن

پسر من مشکل دیگه هم داره

درمورد شما نمیدونم

منکه پکیدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

میتونه یک جا مدتی بشینه وقتی باهاش بازی میکنی یا بازم بند نمیشه؟یه سری بازیهای ذهنی با سنش انجام بده ...

اصلن نمیشینه میبرمش اتاق اسباب بازی تا برم ی چیزی بیارم بلند میشه میزنه بیرون 

وقتی چیزی رو بهش نشون میدی جابجا میکنی با چشم دنبال میکنه؟

وقتی بهش میگی مثلا صبر کنم تا من کارم ذو انجام بدم بیام یا صبر کن تا فلان خوراکی رو برات بیارن صبر میکنه یا همش غر میزنه نق میزنه، عجله داره؟

پرحرفه؟زیاد حرف میزنه؟

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!

ینی هیچ کاری برا اروم شدنشون نیست این هیچچچ اسباب بازیی رو هم قبول نداره

ولله به من گفتن ببرش دکتر اماشوهرم قبول نکرد  حالا خیلیییی بهترشده چندوقته عاقلترشده

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

تمرکزداره روچیزی یانه خوابش چطوره

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

میتونی ببریش یک تست ازش بگیرن یه غربالگری بشه

روانپزشک کودکان، مشاور و روانشناس کودک هم ببرش.

بیش فعال باشه که بعد تشخیص 3نفر مشخص میشه هست یا نیست

از صب تحمل کردم

خب خوشگلم از صبح تحمل کردی الانم تحمل میکردی دیگه 

بخدا بچه تو که پسره بچه منکه دختره همینه البته الان دوسال و سه ماهشه یکم بهتر شده قبلا یه دیقه یجا نمی نشست مدام در حال حرکت بود منم دنبالش ،از هفت ماهگی چاردست و پا رفت 14ماهگیم راه افتاد تا 17,18ماهگیش من 20کیلو وزن کم کردم ،از طرفی مدام دنبالش بودم و مواظبش بودم که اتفاقی براش نیفته از طرفی کمبود خواب خوراک،ولی الان خدا رو شکر بهتر شده

راستی رفتارش با بچه های دیگه چطوره پیششونه

بزی میکنه یا پرخاشگری میکنه باهم نمیسازن؟

عزیزم، خیلی قابل درکه که خسته شدی و بی‌حوصله‌ای. بچه‌های ۱۷ ماهه ذاتاً پرتحرکن، چون تازه راه رفتن رو یاد گرفتن و هیجان کشف دنیا رو دارن. بعضی بچه‌ها از همون اول آرام‌ترن، بعضی هم مثل پسرت پرانرژی و توقف‌ناپذیر. این الزاماً به معنی بیش‌فعالی واقعی (به معنای پزشکی) نیست.

🔹 بیش‌فعالی تشخیصی داره که معمولاً زودتر از ۳ سالگی به‌طور قطعی گفته نمیشه. الان چیزی که شما می‌بینی بیشتر به سن، کنجکاوی و نیاز به تحرک طبیعی برمی‌گرده.

🔹 ولی می‌دونم سختی کار اصلی برای مامانه. اینکه حس می‌کنی توان نداری و حتی گفتی کتکش زدی نشون میده واقعاً تحت فشار روحی و جسمی هستی. خیلی مهمه بدونی اول باید مراقب خودت باشی، چون وقتی آرام‌تر باشی بهتر می‌تونی به پسرت کمک کنی.

چند نکته کاربردی:

• بچه رو در محیط امن بذار، جایی که نیاز به «نه گفتن» کمتر باشه (مثل یک اتاق امن یا حیاطی که خطر نداشته باشه).
  • زمان‌هایی برای بازی پرتحرک بگذار تا انرژی تخلیه کنه (توپ، دنبال‌بازی، رقص با آهنگ).
  • زمان آرام هم ایجاد کن: کتاب تصویری، قصه، موسیقی ملایم.
  • برنامه خواب شبانه خیلی مهمه. اگر خواب شب کافی باشه، روز آرام‌تره.
  • خودت هم اگر امکانش هست حتی ۱۵ دقیقه در روز کمک از اطرافیان بگیر که انرژی‌ت تجدید بشه.

🔹 اگر رفتارهایی مثل: اصلاً ارتباط چشمی نداشتن، نداشتن کلمات ساده، یا بی‌توجهی کامل به صدا و اسمش رو می‌بینی، اون وقت لازمه حتماً با پزشک کودکان یا روان‌شناس کودک مشورت کنی.

✨ یادت باشه پرانرژی بودن همیشه مشکل نیست، خیلی وقت‌ها یعنی مغز فعال و سالمی داره. تو هم تنها نیستی، خیلی مامانا همین حسو دارن. 🌷

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1