2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک 17ماهه

148 بازدید | 29 پست

سلام خانوما بخدا در اوج بی حوصلگی دارم تایپ میکنم 

الان خونه یایامم تاپیک قبلم هست که چرا.. 

پسرم 17ماهشه یک لحظه خدا میدونه حتی یک لحظه نمیشینه از ساعت شیش صب بیدار شده در طول روز یک ساعت خابید وگرنه همش داره راه میره غذا هم خیلی کم میخوره 

بخدا دیگه جون ندارم که حرف بزنم چ برسه بخام کاری انجام بدم 

برقا رفته همه جا تاریک تو این تاریکی از این سر حیاط میره تا اون سر حیاط یک لحظه آروم قرار نداره 

الان کلی کتکش زدم بزور نشوندمش داداشم اومد بردش 

لطفا مادرا بگید چیکار کنم کسی این شرایطو داشت یا از اطرافیان دیده چیکار میکنین اروم میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه حیاطی هس

خیلیا تو آپارتمان بچه اینجوره

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

پسر بیش فعال دارم

راهی نداره

۷سالشه و من از روزی که این بچه راه افتاد اسایش نداشتم

هنوزم همش داره راه میره و خرابکاری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡