2777
2789

من خواهرشوهر ندارم اما ی برادرشوهر دارم که از من و شوهرم بزرگتره یه زن سمی داره که با من تو این سه سال همشتو قیافه بوده ورفت و امد نداریم مگر اینکه یهویی خونه مادرشوهر بیاد ک سلام هم بهم نمیدیم چندبار خواستم باهاش صحبت کنم دیدم مایل نیست منم محلش نذاشتم ولی با مادرشوهرم رفت و امد دارم دعوت ب دعوت میرم اونو هم ماهی یکی دوبار مهمان نونم میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار یه چیزی بگم تا اخر عمر یادتون باشه تو رابطه ای با هرکسی اگرم اشتباه کردید جوری رفتار کنید که طبق برنامه ی خودتون بوده (کارهای بزرگ‌نه ها چند وقت یه بارم به انتقاد دیگران گوش کنید و فکر کنید شاید واقعا ادم مزخرفی هستید)

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

همینکه خواهر شوهر نداری یعنی یک هیچ جلویی

جاری رو میشه گذاشت کنار 

اما خواهرشوهر رو نه چون از پوست و گوشت شوهره

فقط و فقط بهترین سیاست فاصله و دوری هست 

رنگین و سنگین بروبیا کم صحبت کن تا کمتر سوتی بدی

من 3تاجاری دارم فقط یه سلام خوبی،خدافظ،فراترازاین نمیرم چون از همشون کوچیکترم فرصت بدم بم بی احترامی میکنن به اسم شوخی 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

با جاری خوبم وهمچنین صمیمی نیستم... با مادرشوهرم  هم خوبن.. من کم رفت وآمد میکنم... ـپیش شوهرم هیچ موقع بدی خانواده شوهرم رو نمیگم... اگه اونا چیزی بهم بگن شوهرم پشت منه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عاقل نیست عقده ای وگرنه چرا با منی که نمیشناسه باید تو قیافه بره

من هم 20ساله ازدواج کردم12ساله دوتا جاری دارم تا حالا سلام ،احوال پرسی وخداحافظ چیزی به هم نگفتیم،رابطه یک رسمی خودمو حفظ کردیم حتی شماره ی همدیگرو نداریم دشمن هم نیستیم ولی دوست هم نمیشیم

همینکه خواهر شوهر نداری یعنی یک هیچ جلوییجاری رو میشه گذاشت کنار اما خواهرشوهر رو نه چون از پوست و گ ...

اینو من همیشه به همه ودخترام میگم که خواهر شوهر بد وبدحنس و سمی خیلی خیلی از جاری خوب ومهربون بهتر هست داشتنش

چرا اتفاقا جاری رو که راحتتر میشه کنار گذاشت

هیچ خواهری دشمن برادر نمیشه ولی جاری هیچ وقت دوست نیست تازه جاری با برادر یکی هست مگه میشه جاری رو کنار گذاشت وبرادر رو نه، باید جوری لبه ی تیغ راه بری که هیچ وقت مسیرت به جاری نیوفته ،ولی مهر و محبت بین برادرها رو هم خراب نکنین

هیچ خواهری دشمن برادر نمیشه ولی جاری هیچ وقت دوست نیست تازه جاری با برادر یکی هست مگه میشه جاری رو ک ...

ازز اون بابت درسته ولی به مراتب کنار گذاشتن جاری خیلی آسون ترع