2777
2789

نکه بعدش یادشون بیفته شرایط ندارم .افسردگی گرفتم.پول ندارم .مریضی لاعلاج گرفتم(الکی میگن).مشکلات خانوادگی دارم و  قبلش بفمن که لیاقت دختره رو ندارن و نیان تو زندگیش .مگ مردم مسخره و علاف تو ان اخه

من وایسادم منو نمیشه کشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دخترا هم از قبل خوب چشمشونو باز کنن نه که بعد از نامزدی ،ازدواج ،وبچه دار شدن تازه می فهمن پسر پ ...

خیلیاشون وعده وعید الکی میدن ولی خوب دختره باید جواسشو جمع کنه و عشق چشاشو کور نکنه

من وایسادم منو نمیشه کشت

کلا تو رابطه رفتن اشتباهه مگر به قصد آشنایی برای ازدواج باشه

من خودم با همسرم دوست بودم،ولی خب مال ما فرق داشت

الانیا رو اصلا نمیشه روشون حساب کرد

دو سه سالیه به شدت وضع پسرا بد شده،هم مالی هم اخلاقی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

فک کردی میگه؟بعدم اینا همش بهونه س برا کات

بپرس و دقت کن تا متوجه بشی

اکثر جوان‌های زیر سی سال شرایط ازدواج ندارن این تابلو هست

مثلا اگه با حقوق قانون کار ،کار کنه ماهی پونزده تومن درآمده داره 

دل دختر جماعت اینه عاقل باشی تجربه کسب کن خودتو الویت بزار از خودت برای کسی نگذر خیلی سفت و سخت خودت ...

همینکارو میکنم من لیاقت ندارن بهشون عشق بدی 

من وایسادم منو نمیشه کشت

خیلیاشون وعده وعید الکی میدن ولی خوب دختره باید جواسشو جمع کنه و عشق چشاشو کور نکنه

باور کن عشق نیست ،فقط دلشون شوهر می خواد تحت هر شرایطی که باشه،وکرنه کسی که عاشق باشه با هر شرایطی فرد مورد علاقه رو می خواد برای همیشه ،عشق با بی پولی و مریضی که از بین نمیره اون هوس داشتن شوهر هست که زود خاموش میشه

باور کن عشق نیست ،فقط دلشون شوهر می خواد تحت هر شرایطی که باشه،وکرنه کسی که عاشق باشه با هر شرایطی ف ...

هوس هیجان . فشار از سمت جامعه 

من وایسادم منو نمیشه کشت