2777
2789

بغض داره خفم میکنه

ببینید چقد بد بودید بعضیاتون که حتی نمیتونم درد دل کنم اینجا 

حتی نمیتونم مشکلمو بگم

من نیاز داشتم یکی حرفامو بشنوه

چون تا مرز خودکشی دارم میرم

من نیاز داشتم به نی نی سایت چون تنها بودم ولی اینقد مشکلات زندگی منو توی دعواها کوبیدید تو سرم که حاضر نیستم چیزی بگم

متاسفم برا اون دسته ادمایی که وقتی بحثی پیش میاد سریع میپرن تو تاپیکای طرف ببینن چ مشکلی داره بزننش تو سرش :)

حالم خوب نیس

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خیلی مشکلات دارم ولی یبالخره همسرمو دوسش دارم یه بار اومدم یه چی گفتم از اخلاقه شوهرم که خیلیم بزرگ نبود ولی دلم پر بود و انتظار داشتم یکی یکم آرومم کنه . یکی اومد بهم گفت من نمیدونم شما این آدمهارو از کجا پیدا میکنین و چرا باهاش میمونی . مگه میشه آخه آدم بزنه زیره زندگیش