2777
2789
عنوان

الان همسرم از حموم اومده بیرون

220 بازدید | 17 پست

با یه قیافه ای میگه میشه دیگه از شامپوی من استفاده نکنین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای باورم نمیشه

اینو مگه من نباید بگم؟ 😂😂😂😂

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم رو عطر و ادکلنش حساسه ولی پسرم بر میداره رفته واسه پسرم ۵ ۶ مدل خریده ولی باز دعواشون میشه😅

وای اینقدر قیافش خنده دار بود

اخه دخترمم موهاش بلنده خیلییییی شامپو میریزه روی موهاش

اومده میگه شامپوم تموم شد 🤣🤣

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
من همیشه تو خونه دعوا دارم با بقیه سر شامپو. یعنی ی داداشش دارم. از دخترا بدتر. همش دشمن روغن مو. ش ...

این مشکلو توی خونه همسرم داره

چون اون میخره برای خودش ما استفاده میکنیم 😂

بیچاره شوهر من به یه صابونم قانعه

وای همسر من اصلا عجیبه

اینقدر انواع شامپو و کرم و ضد تعریقو ازین چیزا داره که نگو

هر روزم عین اردک حمومه

این مشکلو توی خونه همسرم دارهچون اون میخره برای خودش ما استفاده میکنیم 😂

ای نامردا.   برید برای خودتون بخرید. 😂😂من یبار تهه کابینت اشپزخونه قایم کرده بودم شامپو پیدا کردن.   ی چیز دیگه قایم کرده بودم. کلا یادم رفته بود کجاست🤦🏻‍♀️

ای نامردا. برید برای خودتون بخرید. 😂😂من یبار تهه کابینت اشپزخونه قایم کرده بودم شامپو پیدا کردن. ...

مام میخریم

ولی مثلا توی حموم یهو دیدی شامپو همسرمم زدیم

ولی همسرم حساسه 😅😅

حالا با توجه به زمان عضویتت به نظرت نی نی سایت اون موقع بهتر نبود؟

خیلی خیلی بهتر بود

اصلا قابل مقایسه با الان نیست

خیلی خیلی بهتر بوداصلا قابل مقایسه با الان نیست

خوشبحالت من دلم نی نی سایت اون موقع رو میخواست که مشکل داشتی راهکار میدادن تاپیک الکی نبود و همه با هم همدلی داشتن و مهربون تر بود و حتی طراحی سایت هم عالی بود تو چند سال پیش

خوشبحالت من دلم نی نی سایت اون موقع رو میخواست که مشکل داشتی راهکار میدادن تاپیک الکی نبود و همه با ...

من حتی ۱۴ یا ۱۵ تا دوست صمیمی ازون موقع ها دارم