2777
2789
عنوان

یه عده رو هیچوقت حلال نمیکنم

153 بازدید | 27 پست

من روزایی گذروندم که از مرگ بدتر بود درد خیانت و درد طلاق و درد دادگاه همه رو با هم داشتم تجربه میکردم و باید خودم قوی نشون میدادم اما یه عده مثلا فامیل که قضاوتم کردن هیچوقت نمیبخشم این آدما تو روزایی که من داشتم درد می‌کشیدم رو زخمم نمک پاشیدن ،دلم شکستن و قضاوتم کردن بیشتر از خراب شدن زندگیم از حرفهای اونا ناراحت میشدم و میشم باهام عین یه آدم کثیف رفتار میکردن چرا چون شوهر لا شیم نبخشیدم و رفتم دادخواست طلاق دادم هنوزم باهام حرف نمی‌زنن جایی منو دیدنی محل نمیدن من به این آدما هیچ بدی نکردم امیدوارم این درد قسمت بچه هاتون بشه تا بفهمن من چی کشیدم 💔💔

اتفاقا بایدبدترازخودشون بشی تا گوه خور زندگی کسی نباشن و رفتاری صد برابر بدترازخودشون کنی و با اینجور ادما قطع ارتباط کرد و واگذارشون کرد ب بالایی و تمام 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بایدبدترازخودشون بشی تا گوه خور زندگی کسی نباشن و رفتاری صد برابر بدترازخودشون کنی و با اینجو ...

مث کشتی گرفتن با خوکه تو گوه 

اون لذت میبره چون گوه خوره 

تویی ک اذیت میشی

هعی انشاالله خوب میشی گور بالای بقیه گلم این آدما همه چی از دهنشون در میاد اما شما به دل نگیر خدا جوابشونو میده بسپار به خدمات 

عزیزم زندگی همین 

این کاربر دست دو نفر اگه دیدن تاپیکا هما هنگی باهم ندارع

منم دارم جدا میشم ،صد خودمو گذاشتم برای زندگی اما هرچی دلشون خواست پشت سرم گفتن بدتر ازهمه همسرم بود با همه چی ساختم اخر سر گفت بدرد هم نمیخوریم جالبه میگفت ادم باید راز نگه دارباشه چون اگه پشت سر کسی حرف بزنیم دید بقیه عوض میشه اما هرچی درمورد من میدونست به بقیه گفت...منم به خدا سپردم گفتم خدایا اینا منو نمیشناسن اما تو میدونی دلمو شکستن دلشون بشکن.

کلا ادمهای سمی همینن منم سر زایمان اولم چن ماه بعد زایمانم افسردگی داشتم کمک بخوره تو سرشون بدتر نمک هم به زخمم میپاشیدن البته همیشه بابت این موضوع خداروشکر میکنم که ذاتشون به من نشون دادن دیگه براشون تره هم خورد نمیکنم

شما هم اونارو تحویل نگیر زندگی خودتون هست بهترین تصمیم با توجه به شرایطتتون گرفتید لازم نیست کسی شم ...

آره اما آدم وقتی درد داره انتظار داره نزدیکانش پیشش باشند نگه نمک رو زخمش اینا دشمن بودن نه فامیل 

هعی انشاالله خوب میشی گور بالای بقیه گلم این آدما همه چی از دهنشون در میاد اما شما به دل نگیر خدا جو ...

مرسی عزیزم من با اینکه جدا شدم اما میگم درد حرفهای اینا بیشتر از طلاق اذیتم کرد یه زخم زدن بهم که هیچوقت خوب نمیشه 

مث کشتی گرفتن با خوکه تو گوه اون لذت میبره چون گوه خوره تویی ک اذیت میشی

اره اما تا وقتی مث خودشون نشی ادم نمیشن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه