2777
2789

یه دونه برنج تو خونه نداشتیم غرورم اجازه نمیداد بهش بگم برا همین تا رفت بیرون یواشکی دو سه پیمانه برداشتم عذاب وجدان دارم باید همین اندازه ببرم بذارم سرجاش خدا با من قهره اگه کمکم میکرد پول هامون رو از اون خدانشناس پس میگرفتیم به این روز نمیوفتادم دیگه چقدر باید تحقیر بشم خدایا  کمک کن به اون کلاه *بردار  پول ما رو برگردونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاء الله حاجت روا به خیر 💝 

حتما با مادرت درمیون بزار مادره دشمن ک نیست ادم مگر در مقابل خانوادش غرور داره؟ بله عزت نفس درسته اما شاید مادرتون کمکتون کرد و حرفایی زد ک اروم بشین خودتونم تحت فشار روانی دیگ نیستین 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب برنج نمیخوردی ی چند وقت بنظرم کار خوبی نکردی من بدم اومد

برداشتن خوراکی ترخونه پدرومادرحلاله

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

رفتاری داشته قبلا که مجبور شدی قایمکی این کارو کنی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)