تا میتونید تنها باشید و باخانواده مطمن باشید از دوست رفیق چیزی جز دشمن در نمیاد من از اول هم نداشتم و دوران دبیرستان و دانشگاه دیدم همشون حسودی و حس دشمنی دارن بهم بعد از اون کلا گذاشتم کنار اصلا به دوست اعتمادی نیست جز دشمنی حسادت به شما و رقابت تو برتر بودن چیزی ندیدم و اصلا دیگه نمیخوام دوستی داشته باشم که خارج از فامیلمون باشه باز صدر رحمت به دختر دایی اینا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...
باشه هرچی باشه ما بهش نیاز داریم متاسفانه مثلا من خودم اینطوری بودم که دوست پیدا نمکیردم کلا سخت دوست میشم ولی وقتی میبینم توی دانشگاه و فلان تنهام خیلی حس بدی میگیرم
این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)