2777
2789
عنوان

از دوست رفیق هیچ عنی درست نمياد

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست

یه رفیقم رو به صدتا فامیل نمیدم

اتفاقا رفیق خوب داشته باشید

رفیق خوب همه جا کنارتونه کمکتونه 

اسم هر کسی رو هم رفیق نذارین

من رفیقام برام از برادر عزیزترن 

فقط اسم رفیق رو ندارن ثابت شده ان 

تا میتونید رفیق خوب داشته باشید دور ورتون

کاربر آقا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره تا وقتی که تو دوران بلوغی اینجور فکر میکنی بعد میفهمی ک خانواده بهتره

اصلا این طور نیست دوست بد رو میشه گذاشت کنار ندیدش قطع رابطه کرد خانوادت خوب نباشن هیچکار نمیشه کرد.همیشه خانواده سالم نیستن 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
یه رفیقم رو به صدتا فامیل نمیدماتفاقا رفیق خوب داشته باشیدرفیق خوب همه جا کنارتونه کمکتونه اسم هر کس ...

نیست رفیق خوب بین دخترا کم هست

من خواهرمو کردم رفیق ازصدتادشمن وحسودبدتتتتره

یه رفیقم رو به صدتا فامیل نمیدماتفاقا رفیق خوب داشته باشیدرفیق خوب همه جا کنارتونه کمکتونه اسم هر کس ...

🤣🤣🤣🤣رفیق رفیق نکن بزار وضعش بد بشه اونوقت برای قاچاق کردن اعضای بدنت تصمیم نقشه میکشه 

اینو حتی حضرت علی هم میگه محبتتو نثار دوست کن ولی اعتماد نکن شما الان خیلی معتمدی و بی فکر و مطمنم خیلی راحت آسیب پذیری

فامیل نمیاد تورا واسه چند طلا به قتل برسونه اگه حوادث دنبال میکنی میفهمی تمام از دوست و همسایه بوده

خوب اون اشتباه شما در انتخاب دوست بوده اینی که شما میگی رسما خلافکاره من فکر کردم در حد غیبت و تهمت و اینا بوده

نیست رفیق خوب بین دخترا کم هستمن خواهرمو کردم رفیق ازصدتادشمن وحسودبدتتتتره

دخترارو نمیدونم ولی من از رفیقام کم خوبی ندیدم همیشه و هر جا کنارم بودن و کمک دستم

رفیق بد هم تا دلتون بخواد داشتم ولی نزدیکشون نشدم و تموم

کاربر آقا

🤣🤣🤣🤣رفیق رفیق نکن بزار وضعش بد بشه اونوقت برای قاچاق کردن اعضای بدنت تصمیم نقشه میکشه اینو حتی ح ...

رفاقت ما واسه یه روز دو روز نیست ما نداری هاشم دیدیم دارا بودنشم دیدیم 

شما سعی کن تو انتخاب رفیق خیلی دقت کنی

هر کسی رفیق نیست

کاربر آقا

اینا فکر میکنن دوروز با بکی صمیمی میشن همه رازو دردشونو میگن بعد فردا دعواشون میشه دیگه اخر رفاقت بودن که تموم شده!!دوست دارم نزدیک ۳۰ ساله تو خنده گریه شادی غم بودن قرار نیست شاخ غول بشکنیم برا هم یا هر روز همو ببینیم حرف بزنیم که دوستیمون بمونه مهم اینه مورد اعتمادن منم همینطورم براشون 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
دخترارو نمیدونم ولی من از رفیقام کم خوبی ندیدم همیشه و هر جا کنارم بودن و کمک دستمرفیق بد هم تا دلتو ...

من دوست خوبی نداشتم از اول بهم حسادت میکردن تا آخر ازم دزدی میکردن بعد از اون موضوع خوشم نیومد با کسی دوست باشم خصوصا حسادت به ظاهرم بهم خیلی بد با کینه نگاه میکردن تا همکارم ک ۱۴ سال ازم بزرگتر بود کلا جنس خراب تر از دوست رفیق جایی ندیدم و پلی بلعکس دختردایی ام خیلی خوبه حس امنیت دارم پیشش