تا میتونید تنها باشید و باخانواده مطمن باشید از دوست رفیق چیزی جز دشمن در نمیاد من از اول هم نداشتم و دوران دبیرستان و دانشگاه دیدم همشون حسودی و حس دشمنی دارن بهم بعد از اون کلا گذاشتم کنار اصلا به دوست اعتمادی نیست جز دشمنی حسادت به شما و رقابت تو برتر بودن چیزی ندیدم و اصلا دیگه نمیخوام دوستی داشته باشم که خارج از فامیلمون باشه باز صدر رحمت به دختر دایی اینا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه رفیقم رو به صدتا فامیل نمیدماتفاقا رفیق خوب داشته باشیدرفیق خوب همه جا کنارتونه کمکتونه اسم هر کس ...
اینا فکر میکنن دوروز با بکی صمیمی میشن همه رازو دردشونو میگن بعد فردا دعواشون میشه دیگه اخر رفاقت بودن که تموم شده!!دوست دارم نزدیک ۳۰ ساله تو خنده گریه شادی غم بودن قرار نیست شاخ غول بشکنیم برا هم یا هر روز همو ببینیم حرف بزنیم که دوستیمون بمونه مهم اینه مورد اعتمادن منم همینطورم براشون
ماهِ درخشنده چو پنهان شود شب پرهِ بازیگر میدان شود...
دخترارو نمیدونم ولی من از رفیقام کم خوبی ندیدم همیشه و هر جا کنارم بودن و کمک دستمرفیق بد هم تا دلتو ...
من دوست خوبی نداشتم از اول بهم حسادت میکردن تا آخر ازم دزدی میکردن بعد از اون موضوع خوشم نیومد با کسی دوست باشم خصوصا حسادت به ظاهرم بهم خیلی بد با کینه نگاه میکردن تا همکارم ک ۱۴ سال ازم بزرگتر بود کلا جنس خراب تر از دوست رفیق جایی ندیدم و پلی بلعکس دختردایی ام خیلی خوبه حس امنیت دارم پیشش