2777
2789

دیوونه شدمممم دیوونهههه 

کوچه روبروییمون خب کوچههه روبروییمونننن حتی همسایه مون هم نیستتت بچش یه بند داره جیغ میکشه صب از ساعت ۱۰ شروع میکنه فقططط جیغغغ میکشههههه یه کوچه جلوترن ولی صداش میادددد کثافت کوچولو صداش دیوار صوتی رو میشکنه دو ماهه وضعمون اینهههه بابا بخدا درس دارممم یروز دو روز دو ماههه اینجوریه این روزای آخرم بدتر شدههه مجبورم گوشم پنبه بزارم هدفون بزارم تا نشنوم صداشو چیکار میکنن این بچه رو؟؟؟؟؟شکنجش میکنن؟؟؟؟؟ بخدا اگه یه دکمه بود که من بزنم این بچه کلا نابود بشه یبار که سهله هزاررر بار فشاررر میدادم خدا لعنت کنه پدر مادرشو خوب در و پنجره خراب شدتون رو ببندین صدای توله سگتون نیاددد دیگه سه محله باهم از دست این بچه شاکین بچه دهنشو گرفته سمت کوچه یه بنددد جیغغغ میکشهههه واییی خداااا

به خانوادش بگید

بدبخت بچه لابد ی مشکلی داره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز همسایه های ما افتاب درمیاد میان تو کوچه تا شب سر و صدا دعوا جیغ جیغااا شونصدتا خونه عوض کردیم از شر همسایه بد شانس همسایه نداریم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

خیلی بده واقعا همسایه بالایی ما دو قلو داره مدام بدو بدو میکردن الان چند روز تهدید به سکایت کردیم توله شگهاشو تمرگیدن واقعا بده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خیلی بده واقعا همسایه بالایی ما دو قلو داره مدام بدو بدو میکردن الان چند روز تهدید به سکایت کردیم تو ...

میشه شکایت کرد؟چجوری؟مامان من میخواست بره بگه بهشون بابام نمیزاره

خیلی بده واقعا همسایه بالایی ما دو قلو داره مدام بدو بدو میکردن الان چند روز تهدید به سکایت کردیم تو ...

باز خوبه گوش دادن ما که تذکر دادیم دشمن شدن بدتر میکردن

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

میشه شکایت کرد؟چجوری؟مامان من میخواست بره بگه بهشون بابام نمیزاره

آره به جرم مزاحمت ازار اذیت میشه شکلیت کرد مادرت حالا بره دوستانه یه تذکر بده شاید بهتر شد هر چند اگه بچه مشکلی داشته باشه واقعا نمیشه جلو جیغ هاشو گرفت اون الان پدر مادرشم روانی شدن از دست بچه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا