2777
2789
عنوان

از دست مامانم خیلی ناراحتم😔

117 بازدید | 10 پست

خواهرو برادرم تو خونه همیشه باهم جدل دارن شاید باورتون نشه چندساله باهم درگیرن هردو مجردن .چندماه پیش که اینا دعواسون شده بود من به خواهرم گفتم بسپارش به خدا 

مامانم خیلی ناراحت شد من ماسمالی کردم گفتم منظورم اینه خدا به راه راست هدایتش کنه و....تموم شد رفت چندروز پیش مامانم دوباره گفت خواهرت از تو یاد گرفته همش بهش میگه سپردم به خدا اگه اون چیزیش بشه من از چشم تو میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگر به خواهرت چیز گفته بودی مادرا ککشم نمیگزید این مامانا فقط پسر دوستن

اتفاقا یکبار برادرم بهم فحش داد مامانم هیچی نگفت بهش گفتم .میدونی دیگه دوست ندارم چیزی تو دلم بمونه

مامان من با بابام دعواش شده بود، زنگ زد به من که بابات اینطوری کرده اونطوری کرده، حالا مطمئنم سر دختر خودشم میاد بفهمه قلب دختر مردمو شکوندن یعنی چی!!!

یعنی اصلا انگار نه انگار من دختر خودشم هستم

مامان من با بابام دعواش شده بود، زنگ زد به من که بابات اینطوری کرده اونطوری کرده، حالا مطمئنم سر دخت ...

اعصابم خیلی خورده خیلی.من خودم دوتا بچه کوچیک دارم کلی درگیری دارم شاغلم.چون چندبار از خواهرم طرفداری کردم مامانم ناراحته

اعصابم خیلی خورده خیلی.من خودم دوتا بچه کوچیک دارم کلی درگیری دارم شاغلم.چون چندبار از خواهرم طرفدار ...

مامانا اکثرا زود رنج و حساسن 

مخصوصا سن شون می‌ره بالا

حالا مامان من مدااااام بدی مادر خودشو می‌گفت....الان دقیقا رفتارهای خودشم همونه