2777
2789

خیلی ناامید و افسرده ام جدیدا...

اگه تو شرایط مشابه بودید بگید چطور اومدید بیرون از این شرایط یا چطور با سختی های زندگی کنار میاید..

بیماری، از دست دادن عزیزان، دوری و ...

خوندن ایه هایی ک خدا میگ نترس هواتو دارم تحمل کن اخرش خوب میشه

یاداوری روزایی ک سخت گذشت ولی گذشت

فکر کردن ب ضریح مولا علی علبه السلام

حرف زدن با همسرم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خودت میتونی به داد خودت برسی

برو تراپیست حرف بزن تا خالی بشی

و کتاب بخون تا اگاهی پیدا کنی و زندگیتو بسازی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
فقط خودت میتونی به داد خودت برسیبرو تراپیست حرف بزن تا خالی بشیو کتاب بخون تا اگاهی پیدا کنی و زندگی ...

اینقدر پیش تراپیستای مختلف رفتم فایده نداشته اصلا تقریبا 10 سال

کتابم همینطور حداقل هفته ای یک کتاب میخونم اما حال روحیم فقط بدتر میشه...

میشه بگید چه آیه یا سوره هایی؟؟

سرتو حالت سجده بزار زمین 

هرچی فکر منفی تو سرته بفرست سمت زمین 

ب خدایی فکر کن که انقد عاشقته دوست داره نگاهش بهته

معنای ایات رو بخون سرچ کن برا خودت بهشون عمقی فکر کن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.