2777
2789
عنوان

کیا اینجا متال هدن

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من عاشقشمممم

اخجون

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

👈🏻👉🏻عاشق Lacuna Coil هم هستم وایینسکنسکسپیکسپسپ

جون

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

ایخدا

بیا ازدواج

باید بریم تایلند بعد🤠

تایلند چرا مگ‌دوتامون پسریم زن

ادم نمیدونه بخنده بهتون یا ناراحت شه از سطح هوشتون

به سطح مطالعات خودتم بخند . 

شیطان و شخصیت های شیطانی رو تو بازی هاز کامپیوتری به خصوص بازی های قدیمی تر با لباس لاتکس نشون میدن . پارچه نیست پلاستیکه . پارچه ساتن رو به خاطر براق بودنش میگن پارچه ساتن . یه مستند شیطان پرستی آمریکایی و قدیمی بود میگفت ما براز ارباب قربانی تقدیم میکنیم ‌ گفت ارباب کیه ؟ جواب داد سِیطَن . زیرنویس خودش نوشته بود satan . ما تلفظ اشتباه میگیم ساتن در واقع سِیطَن هست به معنای شیطان . معنای شیطان ابلیس نیست . شیطان یعنی دشمن . لباس شیطانی یا پارچه شیطانی یعنی پارچه ای که انگار دشمن برات درست کرده . چرا ؟ چون این پارچه براق نمیزاره پوست تنفس کنه و اعصابت میریزه به هم . بگم یا کافیه ؟