2777
2789

بودجت چقدره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودجت چقدره

۱۰ تومن بودجه دارم.

ولی خب توی شهرمون لباس خارجی زیاد هست که با قیمتای مناسب میفروشن.

میخام از بینشون گلچین کنم و پیج بزنم بفروشم.

هم استوک هست که کسی استفاده نکرده و اتیکت داره.

هم تاناکورا.

حالا موندم دو دلم ببینم استقبال میشه یا نه

الان مردم بیشتر دنبال کمیت هستن تا کیفیت 

ایرانی بیار با قیمت کم هست فروشت بیشتر 

لباس بچه خوبه فک کنم 

اگر قلبت زیبا باشه، ببازی هم بردی💗                                          شاید آدما نبینن، اما خدا میبینه✨

۱۰ تومن بودجه دارم.ولی خب توی شهرمون لباس خارجی زیاد هست که با قیمتای مناسب میفروشن.میخام از بینشون ...

خب ببین بنظر من ایرانی با کیفیت بیاری بهتره الان پاییزه پیش رومونه منی که حقوقم آنچنانی نیست ترجیح میدم یه ترنج کت ایرانی بخرم تا زارا

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

الان مردم بیشتر دنبال کمیت هستن تا کیفیت ایرانی بیار با قیمت کم هست فروشت بیشتر لباس بچه خوبه فک کنم

عزیزم اینایی که من میگم.

لباس استوک و تاناکورا هست..

تاناکورا یعنی یه بار طرف پوشیده و بعدش نخواسته.

استوک هم کلا پوشیده نشده، چون تک سایز مونده یا از مدشون افتاده.

اینا همشون از خارج میان و قیمتشون و کیفیتشون خیلی از لباسای ایرانی بهتره.

نمیدونم چطوری بفروشم و ایده ای واسه تبلیغ ندارم

بیشترتوضیح بده

ببین عزیزم آخه ما شهرمون خیلی لباس خارجی میارن هم استوک و هم تاناکورا.

خیلیاشون کاملا نو و اتیکت داره ، خیلیا هم کلا یه بار پوشیده شده و بدون اتیکت هست.

من دیگه اتاقم پر شده از لباس و دیگه نمی‌خوام واسه خودم بخرم.

به سرم زده از اون لباسا گلچین کنم بخرم و بفروشم.

چون همیشه شهرمون پر از مسافر هست که میان واسه خریدن این لباسا

عزیزم اینایی که من میگم.لباس استوک و تاناکورا هست..تاناکورا یعنی یه بار طرف پوشیده و بعدش نخواسته.اس ...

آها 

خب پس عزیزم یه پیج اینستا بزن اونجا آنلاین شاپ بزن 

و یه کانال توی روبیکا یا واتساپ بزن مخاطبینتم اد کن بگو برات استوری تبلیغ هم بزارن 

اگر قلبت زیبا باشه، ببازی هم بردی💗                                          شاید آدما نبینن، اما خدا میبینه✨

خب ببین بنظر من ایرانی با کیفیت بیاری بهتره الان پاییزه پیش رومونه منی که حقوقم آنچنانی نیست ترجیح م ...

حالا زارا هم اگه پیدا نشد، یه مارک دیگه ولی خارجی باشه.

و قیمتش هم ۲۰۰ تا ۴۰۰ باشه.

حالا چه استوک چه تاناکورا.

باز هم بنظرت ایرانی رو بیشتر ترجیح میدین و طرفدار بیشتری داره؟