من مشاور بهم میگه صد در صد قبولی اون هم نه یک مشاور بلکه سه تا ولی از اونجایی که شکاکم میام اینجا هم میپرسم این ترازی که گفتید برای کسی هست که اختصاصی های خوبی نداره چون امسال اختصاصی ها بیشترین ضریب رو دارن
صحبت یه مشاور رو داشتم نگاه مبکردم میگفت پردیس از آزاد کمتره.منم دقیق اطلاع تدارم☹
من اطلاعاتم دقیق هست خیلی زیادددددد باشه ترمی ۳۰ هست اونم دانشگاه تهران سایر دانشگاه ها نهایتااا ۲۰ باشه ما برای خواهرمون ۲۰ دادیم.
خودمم تیپ ۱ می خونم دوستم یادمه ۱۴ ۱۵ می داد گرچه دوسال پیش دیگه نپرسیدم الان ولب خواهرم ترم جدیدش شد ۱۷
کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم آزاد این طورهپردیس خیلی زیاد باشه خیلییییییی حداکثری دارم میگم ۳۰ هست واقعا دیگه خیلی گفتم الب ...
جدا؟؟ هیچوقت توعمرم به دانشگاه آزاد پیام نور،خودگردان و پردیس فکرنکردم فرقشونم زیاد نمیدونم؟ ببخشید🥲چون همیشه به پولش که فکرمیکردم سرسام میگرفتم بعد انتخاب رشتش با دانشگاه آزاده یا همون دفترچه سراسری عادی؟
کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
منطقه دو احتمالش هست رتبتون بالاتر میشه اما امکان قبولیتون بیشتره ... البته امسال هیچ چیز مشخص نیست به تازگی شایعه شده میخوان افزایش ظرفیت اعمال نکنن که اینطوری شمایی که رتبت دم مرزه ممکنه ضرر کنی ... ولی خب هنوز معلوم نیست
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
جدا؟؟ هیچوقت توعمرم به دانشگاه آزاد پیام نور،خودگردان و پردیس فکرنکردم فرقشونم زیاد نمیدونم؟ ببخشید ...
نه با سراسری انتخاب رشته داره کلاسشون هم با روزانه یکیه کلا فرقی ندارن مدارکشون هم آزاده تازه روزانه ها باید میلیاردی برای آزادی مدرک پول بدن ولی شهریه پرداز با هزینه کمتر و اونم کم کم مدرکش آزاده ۷ سال پزشکی اگررررر ترمی ۳۰ باشه که نیست میشه ۴۲۰ میلیون ولی روزانه میلیاردی هست آزاد سازی مدرک
منطقه دو احتمالش هست رتبتون بالاتر میشه اما امکان قبولیتون بیشتره ... البته امسال هیچ چیز مشخص نیست ...
بله دانشگاه من گفته هیچ افزایش ظرفیتی نمیده اگر هم بده به این تعهدی ها که تعهدی مفتش هم گرونه
اصلأ ساله قبل بسیار امتحان ها ساده تر و تصحیح ها سر سری تر بود بخاطر همین اصلأ خوب تراز نداد ساله قب ...
نه اصلا اینطور نیست اتفاقا یکسری از امتحانات امسال ساده تر شده بود یکسری سخت تر ... اصلا سختی مهم نیست پارسال به خاطر فاجعه تراز سیوی ها اون وضع پیش اومده بود
گلم خواهر من دارم شهریه پرداز می خونه گلم دانشگاه های سراسری هم شهریه پرداز دارن
دانشگاه های آزاد هم شهریه پرداز دارن که اون گرون تره
منم متوجه هستم اما خب تراز نهایی دوازدهمشون خوب نیست (من فقط دوازدهم رو گفتم)تاثیر مثبت یازدهم هم نه ...
بله اصلا تو زمینه تخمین تراز نمیشه خیلی پیشبینی کرد ... انشالله