2777
2789
عنوان

موهام داره میریزه

50 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر 

یک ماهه که موهام داره میریزه ولی توی این یک هفته اخیر حس میکنم کل موهام ریخته،  بشدت ریشه هاش ضعیف شده جوری که دست میزنم بهشون در میان 

اینم بگم موهام همیشه کوتاه میکردم الان یکم بلند شده تصمیم گرفته بودم که زیادش کنم ولی اینجوری شد🫤 بشدت فکرمو درگیر کرده و استرس میده بهم 

کاربر آقا هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکتر بگو برات آزمایش بنویسهاول ازمایش بدهببین چی توو بدنت کمهبعدش مکمل میدهبعد مصرف مکملها یا سری ...

چشم همینکارو میکنم دیگه کلافه شدم 

بابت کمکتون واقعا ازتون ممنونم🙏🌷

کاربر آقا هستم

اینستا داری؟ پیج گیسو کمند خوبه یا فارااز اینام ماسک اینا انتخاب کن بزنولی خب اولین راه پیدا کردن عل ...

آره دارم،  ببخشیدا منتها من پسرم برای آقایون هم میشه؟  

کاربر آقا هستم

آره دارم، ببخشیدا منتها من پسرم برای آقایون هم میشه؟

اول ازمایش بده کامل چون باید ریشه یابی بشه

راستش اونو نمیدونم 

ولی توو پیج گیسو یه پسری بود خارجی موهاشو رسیدگی کرده بود بلند بودو سالم

حالا ازمایش بده بعدش که مشخص شد چی باعثشه تگم کن چند تا روغن بگم بهت ولی قبلش ازشون بپرسی که برا اقایونم قابل استفاده هست یا نه

اول ازمایش بده کامل چون باید ریشه یابی بشهراستش اونو نمیدونم ولی توو پیج گیسو یه پسری بود خارجی موها ...

چند روز دیگه میرم برای آزمایش، آره باید دلیلشو پیدا کنم

آهان، خوبه 

برم تو اینستا بزنم ببینم میتونم پیجشونو پیدا کنم 

باشه حتما، ازتون ممنونم که وقت گذاشتین و کمکم کردیم 🌷🙏

کاربر آقا هستم