2777
2789

سلام من یه سوال دارم من ۱۲ سالمه ۵۰ کیلوام و قدم ۱۷۰ الان نیاید بگید سنت کمه نباید گوشی دستت بگیری من همین طوری اومدم چون که سوال داشتم همش بهم میگن اگر یکم قدت بلندتر بود باهات دوست نمی‌شدیم بهم میگن گنده بک و لنگ دراز و باهام بازی نمی‌کنن حتی تو مدرسه چون معتقدن چاقم من الان می‌خوام وزنم رو برسونم به ۳۰ کیلو قدم رو هم کوتاه کنم اگر اطلاعاتی دارید لطفاً بهم بگید که چطوری میشه قد رو کوتاه کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی گودووووو🥰 کوتاه نمی شی جانم ورزش کششی انجام نده لااقل بلندتر نشی

دوست دارم ورزش کششی انجام بدم ر ضمن شمایی که می‌گید انجام نده دلیل نمی‌شه به خاطر اینکه قدتون کوتاه مونده سر یه بچه خالی کنید

دختر قشنگ چند سال دیگه به این حرفات میخندی قدت عالیه ارزویی کل ادمه که قدبلند باشن،اینکه شمارو مسخره میکنن بخاطر اینکه که توی این سن اگاه نیستن وگرنه که شما فوق العاده ای

لطفالایک نکنید،ممنون
دوست دارم ورزش کششی انجام بدم ر ضمن شمایی که می‌گید انجام نده دلیل نمی‌شه به خاطر اینکه قدتون کوتاه ...

وااا دیوانه ای چیزی هستی اسکول خودت میگی نمیخوام بلندتر شم بچه پرو 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم