2777
2789

با افتخار من لکنت دارم.

با همین لکنت وکیل شدم، دکتری گرفتم، استاد دانشگاه شدم، ازدواج خوب کردم و مادر شدم.

مادر شدم تا بهشون یاد بدم نقطه ضعف آدم‌ها رو بیان کردن نشونه‌ی برنده بودن نیست نشون دهنده‌ی حقارت آدم‌هاست.

ترجیح میدم توی سایتی که بارها ده تا کاربر گزارش میزنن و کاربر تعلیق نمیشه به جرم نشون دادن چهره‌ی واقعیش تعلیق بشم.

بله من دال و ذال رو نمیتونم خوب بگم

اما عزیز من وای به حال اون بچه‌ای که تو مادرش باشی.😊

عکس‌ رو هم میذارم همینجا تا ببینید.

خدانگهدار همگی.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

سایت عجایب

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت عجایب

چرا تو امضات یه جوری نوشتی انگار عمدا بهت میگیم سارینا ؟ هرموقع امضات رو میخونم بهم برمیخوره😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

فقط د و ذ را مشکل داری ؟ اگه بیشتر از ایناست مشکل تون ، هر روز توی آینه با خودت صحبت کن رفع میشه بعد از مدتی 👍 نجم الدین گوینده زلال احکام یادمون داد . ایشونم لکنت داشتن الان گوینده هستن 

چرا تو امضات یه جوری نوشتی انگار عمدا بهت میگیم سارینا ؟ هرموقع امضات رو میخونم بهم برمیخوره😂

عصبی میشم اخه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا