2777
2789

گاز خونه رو گذاشتم تو دیوار ک یکی بخره یکم پول بزارم روش یکی دیگ بخریم  این فقط دوتا شعله ش کار میکرد🥲

حالا ی آقایی زنگ زده میگه ندارم و مریضم و مامانم  و نگه میدارم و ... منم دلم براش سوخت  گفتم  تماس میگیرم باهاتون😔

الان ب داداشم گفتم  دلم براش کباب شد میخوام رایگان بدم بهش میگه ازاینا تو دیوار پره داره الکی میگه 

الان کمینه امداد و اینا هست  هیچکی اینقد فقیر نیست

تازه کمیته امداد اگ کسی کسری وسیله داشته باشه بهشون میده 🤔

(به مامان بزرگ منم ی گاز داد)

حالا من چیکار کنم گازو بدم بهش خودم با قسط یکی دیگه بخرم خودمم اونقد پولدار نیستم ولی ایشون خیلی گناه داشت

ولی اگ دروغ بگه چی😭

بنطرتونوچیکار کنم

امضا میخوای چیکار 

با داداشت آدرس بگیرید ازش و برید تحقیق اگه واقعا بدبخت بده بهش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگن خوب عزیزم 

ساده نباش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

گفت خونه م روستاست

بگو آدرس بده هرجا باشه میایم

پس چه طوری میخواد بیاد تحویل بگیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

منم از درخت خونمون انبه سبز چیدم میخواستم بفروشم تو دیوار،،،، یکی پیام داد حامله ام و اینا،،،،، دلم سوخت گفتم بیا همینجوری مجانی بردار شوهرش اومد در خونمون با موتور ،،حتی کلاه کاسکتشو برنداشت یه سلام کنه انبه ها رو برداشت بدون هیچ تشکری رفت که بره،،،واقعا پشیمون شدم

منم از درخت خونمون انبه سبز چیدم میخواستم بفروشم تو دیوار،،،، یکی پیام داد حامله ام و اینا،،،،، دلم ...

حالا اشکالی ناره

ثوابشم ان شا الله میگیری

چند کیلو دادی ؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

منم از درخت خونمون انبه سبز چیدم میخواستم بفروشم تو دیوار،،،، یکی پیام داد حامله ام و اینا،،،،، دلم ...

همین کارت پیش خدا خیلی ارزش داره