2777
2789
عنوان

کفش آل استار

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 82 پست
میشه بپرسم از کجا خریدید؟ آنلاین میتونم اعتماد کنم؟ نگاه کردم طرف های 4 5 تومنه

یه پیج تو اینستا بود اسمشو یادم نیست متاسفانه

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اصله حالا وافعا راحته؟ کف کفش زیادی تخت نیست اذیت کنه؟ ببخشید انقدر میپرسم چون میخوام بخرم

نه خیلی راحته

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

ووی خدا 😍😍چرا من همیشه فکر میکردم شما مجردی؟

بس که دلم جوونه😂

دخترم کلاس دومه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

قیمتش؟

ببین واقعا اگه اورجینال میخوای بخری برو پاساژ قائم. تا چندسال پیش هنوز مغازش بود الان نمیدونم دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

وای شما همون پاریس قدیمی هستی دیگه ؟؟ یه امضای طنز هم داشتی؟

بخدا هروقت بمن برمیخوری همینو میپرسی😂😂

اررره همونم

ببین واقعا اگه اورجینال میخوای بخری برو پاساژ قائم. تا چندسال پیش هنوز مغازش بود الان نمیدونم دیگه

تهران نیستم 🤦‍♀️🤦‍♀️

آنلاین دیدم از خود سایت اصلیش

همون طرف 5 6 تومنه اما باز میترسم 

آنلاین تاحالا کفش نخریدم 

تهران نیستم 🤦‍♀️🤦‍♀️آنلاین دیدم از خود سایت اصلیشهمون طرف 5 6 تومنه اما باز میترسم آنلاین تاحالا ک ...

منم بودم میترسیدم