من دوست دارم حداقل سه سال بگذره ولی همسرم میگه بیا زود بچه دار بشیم تا فاصله سنی زیاد نباشه هر چقدرم سن بگذره انرژی کمتر میشه.
ولی خیلی زوده ما تازه دو ماهه عروسی کردیم😐😐😐
دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب... 🫂💕Sənin qucağın ••• فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نه اصلا ۲ ماهه؟ چخبرشه شوهرت من اوایل میگفتم زود بعد دیدم چقدر مشکلاتمون باهم زیاده
نمیدونم چرا از سرش نمیوفته
دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب... 🫂💕Sənin qucağın ••• فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️
زوده به نظرمخودتون و اقاتون چند سالتونه؟ادم باید ۴_۵ سال عشق کنه بعد بچه دار بشه
من ۲۳ اون ۲۹
میگه توی عقد و دوستی خوش گذرونی کردیم دیگه الان وقتشه