2777
2789

؟

من دوست دارم حداقل سه سال بگذره ولی همسرم میگه بیا زود بچه دار بشیم تا فاصله سنی زیاد نباشه هر چقدرم سن بگذره انرژی کمتر میشه. 

ولی خیلی زوده ما تازه دو ماهه عروسی کردیم😐😐😐

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ماه بعد 🚶‍♀️

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

نه نه اصلا ۲ ماهه؟ چخبرشه شوهرت من اوایل میگفتم زود بعد دیدم چقدر مشکلاتمون باهم زیاده

نمیدونم چرا از سرش نمیوفته

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

خیلی نگذشت شاید یکسال 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

زوده به نظرمخودتون و اقاتون چند سالتونه؟ادم باید ۴_۵ سال عشق کنه بعد بچه دار بشه

من ۲۳ اون ۲۹

میگه توی عقد و دوستی خوش گذرونی کردیم دیگه الان وقتشه

۴ ماه بعد 🚶‍♀️

چطوری بود. شرایط سخت شد؟

من ۲۳ اون ۲۹میگه توی عقد و دوستی خوش گذرونی کردیم دیگه الان وقتشه

به نظرم خانوم باید امادگیشو داشته باشه

چون بیشتر مسئولیتا گردن زنه

اگه امادگیشو نداری، نیار

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

نمیدونم چرا از سرش نمیوفته

ببین اگر سفته که میتونه کارت دستتون نده که خب هیچی 

اما اگر میبینی که نمیتونه و خیلی دلش بچه میخواد حتما وسیله های جلوگیری داشته باشین 

من چون از اول گفتیم فعلا بچه نه.

شوهرمم سفت گرفت 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤