2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین خونتونو عوض میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
الهی بمیرم شما اول برو پدرومادر اون بی پدرومادر پیدا کن بیاد معذرت خواهی کنهو حتما برو از اونجا

خودم رفتم دره خونشون به پدرش گفتم ولی بنظزم فایده نداره به شوهرم میگم برو بهش بگو تا بچشو بیاره عذرخواهی کنه بخاطر عزت نفس بچمون شوهرم میگه ولش کن اگر خودم توی کوچه دیدمش گوششو میپیچونم 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر همسایمون کلاس پنجمه دو سه تا بچه بی ادب بزور سیگار گذاشتن دهنش ازش فیلم گرفتن به باباش گفتن. این ...

پسره من کلاس اوله این پسره عوضی کلاس پنجمه زورش بهش نمیرسه بزنش

خودم رفتم دره خونشون به پدرش گفتم ولی بنظزم فایده نداره به شوهرم میگم برو بهش بگو تا بچشو بیاره عذرخ ...

نه چی ولش کن ؟

اونجوری بدتره که گوشش بپیچونه 

حتما معذرت خواهی کنه جلو همه بچه ها

بعدشم از اون محل برید 

و اینکه یه چیزی برای بچه بخر که دوست داره بذار ازون حال و هوا دربیاد

خدا لعنتش کنه اون پسره رو عوضی حرومزاده 

مشاور خوب توی شهرمون هم نیست مگر اینکه تلفنی پیدا کنم...

تلفنی هم خوبه.از من به شما نصیحت منم مادرم.اصلا نذار بچه ات بره توی کوچه بازی کنه.من دختر دارم همین الان که ۱۶ سالشه با دوستاش میره بیرون خودم مثل سایه نا محسوس دنبالش هستم که کسی اسیبی بهش نرسونه.بحث اعتماد نیست بحث اینه که جامعه کثیف شده و انگار مردم یادشون رفته بچه هاشونو باید تربیت کنن.من نمی خوام بچه ام آسیب ببینه.چاره ای نداریم.به نظرم بچه هامون باید یک ورزش رزمی بلد باشن.

نه چی ولش کن ؟اونجوری بدتره که گوشش بپیچونه حتما معذرت خواهی کنه جلو همه بچه هابعدشم از اون محل برید ...

باید به عموش بگم اینکارو کنه وگرنه باباش اینکارو نمیکنه 

آرزو دارم برم خدا کنه بتونم خانواده را متقاعد کنم

من بودم جرش میدادم بچه ی منو اذیت میکنه؟!

بعد از یکماه واقعا نمیدونم باید چکار کنم تازه فهمیدم 

هر چی خواستم زیر زبونش حرف بکشم چیزی نگفت

تلفنی هم خوبه.از من به شما نصیحت منم مادرم.اصلا نذار بچه ات بره توی کوچه بازی کنه.من دختر دارم همین ...

منم نمیزاشتم بره حتی خونه فامیل هم نمیزارم تنهایی بمونه باید یا خودم یا باباش باهاش باشیم  

ولی ایندفه مثلا گفتم با بچه عمش با همن اشکال نداره 

اشتباه کردم...

عزیزم. همسرتون پسره رو بترسونه سمت بچت نیاد

خاک توی سره همسرم که هیچ همکاری نمیکنه فکر نمیکنه بچه چقدر آسیب دیده باید عزت نفسش بهش برگرده

خودم رفتم دره خونشون به پدرش گفتم ولی بنظزم فایده نداره به شوهرم میگم برو بهش بگو تا بچشو بیاره عذرخ ...

اگه بهش گفتین کشش ندین بنظرم برای شوهرت راست میگه بزار پسرت فراموش کنه بگو با بچه های هم سن خودت بازی کن.  هروقتم داخل کوچه است خودت بمون پیشش نزار تنها بمونه کلا