2777
2789

مثلا یه وام ۳۰۰ میلیونی بگیرم ده ماهه. ماهی ۳۰ از سود پولم قسطشو بدم.. سر سال میتونم ۱ میلیارد و ۳۰۰ طلا بخرم....خوبه یا نه. چون فکرنکنم طلا ۳۰۰ بیاد روش... خودمم با درامد همسرم یه وام دیگه بنویسم و ۳۰۰ هم اونجا گیرم بیاد میشه ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون بعد از ۱۰ماه

احمقانه ترین کار ممکن مخصوصا برای الان که قیمت طلا رو به افزایشه.میشه ضرر و سرمایت تا یه سال دیگه ارزشش خیلی کمتر میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمقانه ترین کار ممکن مخصوصا برای الان که قیمت طلا رو به افزایشه.میشه ضرر و سرمایت تا یه سال دیگه ار ...

۸گرم چی؟ ۸ گرم فروختم امتیاز وام بگیرم یه پرایدی بخرم... الان کمترین قیمت پراید ۲۰۰ میلیونه و طلای من ۶۰ میلیون بود... اگر بخواد اون ۸ گرم ۲۰۰ میلیون بشه باید طلا باید گرمی ۳۰ میلیون بشه که خیلی دیر بود واسم 

۸گرم چی؟ ۸ گرم فروختم امتیاز وام بگیرم یه پرایدی بخرم... الان کمترین قیمت پراید ۲۰۰ میلیونه و طلای م ...

نه این موردی نداره چون تبدیلش کردی به یه سرمایه دیگه که ارزشش کم نمیشه

ولی تبدیلش کنی به پول و توی بانک بخابونی کار خوبی نیست همه کارشناس ها میگن نکنید بهتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.