2777
2789

۱ ماه میشه یکیش ک ضعیف تر بود خوب شد ولی اون یکی هنوز تاره ن اونقدر ک بخواد توی دید کلی تاثیر بزاره ولی اون یکی چشمم میگیرم میفهمم این هنوز تاره خوب میشه یعنی ؟

من شنیدم ۶ ماه زمان میبره تا کامل خوب بشه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

نگران نباش، کم کم خوب میشه.

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بهمن پارسال عمل کردم، یه چشمم تا سه ماه گاهی تار می دید ولی بعد اوکی شد.کاملا طبیعیه.

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      
به سلامتی ان شا.... عزیزم بعد عمل خیلی اذیت شدی ؟؟ چه چیزارو باید رعایت بکنی بعد عمل؟؟

سلامت باشید حقیقتا طبق چیزی ک من دیدم کسایی سنشون بالاتر باشه بیشتر اذیت میشن مثلا من خودم و دوستام حدودا همی ۲۱ ۲۲ سالگی عمل کردیم نه اذیت نشدیم درد نداشتیم من خودم شخصا فقط ۶ ساعت بعد عمل سوزش داشتم دیگه با وقتی قطره میریختم دیگه هیچی دیدمون هم زود خوب شد ولی اقوام بالای ۳۰ سال عمل کردن واقعا اذیت شدن توی نور خیلی حساس بودن ولی ما نه همون هفته اول 

سلامت باشید حقیقتا طبق چیزی ک من دیدم کسایی سنشون بالاتر باشه بیشتر اذیت میشن مثلا من خودم و دوستام ...

خدارو شکر. عزیزم بیمه داشتین یا نه؟؟ و اگه تکمیلی داشتین چه مقدار از وجهشو، بیمه پرداخت کرد.