2777
2789
عنوان

دخترا قلبم دیگه داره میترکه🥺

291 بازدید | 41 پست

خلاصه بگم به شدت عاشق اقا پسری هستم که داره دیوونم میکنه چند شب پیش تو تاپیک قبلیم گفتم قرار بود بریم خونشون سر بزنیم اما تنها کسی که نبود فقط خودش بود چون الان یکسال و نیمی میشه رفته سربازی ولی فکر کردم مرخصی گرفته بخاطر مادرش چون رفته بود سفر اربعین اما دیدم نیست بعد شبش  خواب دیدم مامان و بابام به زور منو حتی بدون حضورم عقد بستن با یه مرد دیگه که دوستش نداشتم و..... ادامه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناسناممو که نشونم دادن میخواستم بیهوش بشم از شدت گریه همین الانشم میگم فقط برای خواب نبود بخدا الان بغضم تو گلوم ترکیده دیگه خسته شدم میترسم حتی خوابشم شده برام ارزو همیشه یکی از خوابای وحشتناکم که ازش میترسم اینه که میبینم مامان و بابا بزور منو با یکی دیگه عقد کردم و هر بار وقتی از خواب بلند میشم خداروشکر میکنم که خواب بود اما دست رو قلبمم که میگذارم میبینم تا مرز سکته داره تند تند میزنه. وقتی رفتم خونشون چون دلم براش خیلی تنگ شده بود یهو اتفاقی عکسشو خواهرش بهم نشون دادم بغض میخواستم بکنم انا جلومو گرفتم توروخدا بگید چکار کنم بدون اینکه بفهمه کاری کنم منو یکم دوست داشته باشه اگه عاشقم بشه دیگه از خدا چیزی نمیخوام😭🥺

یا قران نگو توروخدا من اگه به این روز برسه و ببینمش از افسردگی میمیرم و اخرش از شدت افسرگی سکته و خل ...

هیچیت نمیشه.... تازه عکسشم نشونم داد🥲اگه من موندم توام میمونی... دنیا خیلی بی عدالته..... تازه من ۲۸ سالمه ته خطم

هیچیت نمیشه.... تازه عکسشم نشونم داد🥲اگه من موندم توام میمونی... دنیا خیلی بی عدالته..... تازه من ۲ ...

اخی میدونم چه حسی داری تجربه میکنی شب و روز ندارم فک میکردم برم خونشون میبینمش ولی نبود و حالا از اون  روز حالم بدتر از قبل شده مخصوصا وقتی عکس رو دیدم دلم ترکید😭🥺

اسی رفت وآمدتون باهاشون چقده پسره خودش چطوریه وتوچه مرحله ایه

مادرش میشه خاله بابام رفت و امد نداریم اما مامانش با پدرم در ارتباطن کلیپی متنی چیزی برای هم تو مجازی میفرستن اما من تو اینستا فقط دلم به عکس قدیمی و پیجش خوش هست😭 هر دوتاشم شخصیه😭