2777
2789
عنوان

عمل کنم یا بندازم بعد کنکور ❓❓❓❓

165 بازدید | 15 پست

من دوسال بیشتره ک کیست مویی دارم 

هیچکسی هم جز خودم نمیدونه 

کیستم رو دنبالچه نیست زیر شکممه 

ی نقطه اس فعلا دوساله ک اصلا هیچ دردی نداشتم فقط ظاهرش معلومه قبلا ی حفره داشت حالا دوتاس ولی ریزن 

میگم عملش کنم یا امسالم صبر کنم 

کنکوریم میترسم اگه عمل کنم کلی از درسام عقب بمونم از آزمونام از کلاسام و...

این دو سه سالم ک داشتمش اولا ک اصلا نمیدونستم چیه بعدش ک فهمیدم دیدم شدید نیست ن خونریزی داره ن درد 

به بابام روم نشد بگم 

مامانمم فوت شده 

حالا میگم ب زن بابام بگم 

بنظرتون چکار کنم ؟؟ 

هزینه عملش چنده؟؟ 

عمل کنم باز برنمیگرده؟؟

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا تهشششش یه هفته وقتتو بگیره

توی یه هفته شق القمر میخوای کنی برا کنکور؟

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

هیو درد و چیزی نداری؟؟

اخه منم نزدیک مقعدم دارم یکم برامده سده ولی فشارسم میدم دردم نمیگیرع ن قرمزع ن هیچ علائم دیگه ای

اپراتور لیزرم گف ب مرور با لیزر از بین میذعغ

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

شاید موی برگشتی معمولب باشهب زن بابات بگو عزیزم چیزی نیس

آره فکر میکنم مو برگشتیه سرشم مو هست

مرسی گلم

چند روز باید استراحت کنم ؟ میگم خیلی جا نمونم از درسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

آره فکر میکنم مو برگشتیه سرشم مو هستمرسی گلمچند روز باید استراحت کنم ؟ میگم خیلی جا نمونم از درسم

فک نکنم زیاد باشه چون بغضیبا اینقدر سدیده ک بیهوش میشن و اونا نهایتن ی هفته درگیرن

تو فک نکنم حتی ی روزم باشه

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

به امضات فکر کن وقتی درد ندارهدبزار بعد کنکورت

آره خودمم همین فکرو دارم

❤️🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیو درد و چیزی نداری؟؟اخه منم نزدیک مقعدم دارم یکم برامده سده ولی فشارسم میدم دردم نمیگیرع ن قرمزع ن ...

نه هیچ دردی نیست 

مثل ی جوشه ک مو ازش در اومده مال من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بابا تهشششش یه هفته وقتتو بگیرهتوی یه هفته شق القمر میخوای کنی برا کنکور؟

آزمون دارم دو هفته ی بار همونو جا میمونم 

ولیدرست میگی ی هفته هیچی نیست در عوضش درمان میشم 

نمیدونم دارم فکر میکنم چکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آزمون دارم دو هفته ی بار همونو جا میمونم ولیدرست میگی ی هفته هیچی نیست در عوضش درمان میشم نمیدونم دا ...

عمل کن بابا

نذار بدتر شه خواهشا

یه هفته فرقی ایجاد نمیکنه آنچنان در طول یک سال

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،