2777
2789
عنوان

از چشمای سبزم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 31 پست
یه سوال میکنم نخندی فقط مثلا شما میری اداره یا محل کار یا جایی آقایون خیلی تحویل میگیرن یا تا حالا ش ...

مثلا تو آفتاب ک راه میرم تو خیابون باعث میشه چشم بیشتر بدرخشه هر ماشینی رد میشه یا تقریبا ۷۰ ۸۰ درصد عابر های پیاده ب چشمم نگاه میکنن 

و شده ک رفتار ها هم باهام بهتر یا متفاوت تر باشه 

زیبایی من در حد ستاره های هالییود نیست اما چشم خوش حالت و خوش رنگی دارم با صورت کاملا نچرال و نسبتا خوب و میتونم بگم از ۱۰۰ درصد آدمها به نظر ۶۰ تا ۷۰ درصد آدم ها زیبا هستم 

و کسایی هم ک از من خوششون اومده دقیقا ب همبن دک فاکتور اشاره کردن اون چشمام و همچین طبیعی بودن صورتم گفتن صورت طبیعی خوبی داری ، خیلی از آقایون دیگه چهره عملی دوست ندارن حتی تزریق ژل ب لب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.