2777
2789

سلام بچه من ۲ساله ش هست اصلا نمیدونم از کجا و چجوری ی دفعه سرش داغ شدو تا شب شد کوره اتیش وتا صبح براش شیاف گذاشتم ولی کنترل نمیشد دکترم بردم میگه ویروس گوارشیه و فقط استامینوفن نوشته دیشبم با تب کرد با اینکه دارو میخورد بردم بیمارستان فقط استامینوفن میگه باید بدی از صبحم هیچی نمیخوره جز شیر یا خواب و بیحاله وچنددفعه هم شکمش خیلی شل کار کرده چیکار کنم شما راهکاری دارید چندروزه خوب میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟چقدر بد برای بچه کوچیک فکر کنم خیلی سخت باشه تا چندروز تب داشتین

بله 

حدود 5روز تب داشتم گلودرد بی‌حالی گلاب به روت اسهال هم بودم

سردرد هم که نگم دیگ

بیکاری ویروسی هست با سرم بهتر میشه

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

بچه من از دیشب تب کرده هر چی استا میدم قطع نمیشه خیلی بی قراره صبح دکتر پیدا نکردم تا عصر ببرم دکتر ...

وای خیلی بده خدا بخیر بگذرونه.انشاله بلا بدور باشه هیچ دارویی هم نداره جز استامینوفن

وای خیلی بده خدا بخیر بگذرونه.انشاله بلا بدور باشه هیچ دارویی هم نداره جز استامینوفن

استامینوفن هم که اصلا انگار هیچی ..

من که واقعا حالم بده بچه خیلی اذیته نمیذاره تکون بخورم همش میگه بغلم کن 

استامینوفن هم که اصلا انگار هیچی ..من که واقعا حالم بده بچه خیلی اذیته نمیذاره تکون بخورم همش میگه ب ...

ببین شیاف نداری بذاری براش.منمباید پیشش بشینم میگه نرو ی دفعه میزنه زیر گریه نمیدونم کجاش درد میگیره