2777
2789
عنوان

خانوم هایی که شوهرتون براتون وقت نمیذاره چیکار میکنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اهل بیرون رفیق بازی خوش گذرونی و ... نیس حتی خونه مادرش هم با من میره .. اهل اینستا هم نیس س ...

شاید بلدنیست خب 

تابحال شده بهش یاد بدی؟! 

تو تاحالا کاری براش کردی؟! 

بهش گفتی احساساتت رو؟ خواسته هات رو 

انتظاراتت رو؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یه حسی به وجود میاد انگار که دیگه مثل قبل دوسش نداری درسته؟

آره متاسفانه خودش کاری کرده به اینجا برسم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
رفتم درخواست مهریه کردمولی از موقعی که درخواست مهریه کردم یکم بهتر شدهولی با خودم میگم نقشه سبا خودم ...

حتماً باید مقاومت کنی

قدرت رو تو بدست بگیر اصلاً کوتاه نیا

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

معمولا خرید و تفریح خودم یا با دوستام میرم حتی خونه مامانمم زیاد نمیاد

ناراحت نیستم از این موضوع. چون اون خیلی کار داره برای گردش یا باغ و مسافرت فقط دوتایی میریم

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

شوهر من اهل بیرون رفیق بازی خوش گذرونی و ... نیس حتی خونه مادرش هم با من میره .. اهل اینستا هم نیس س ...

آخه من توقع زیادی ازش ندارم 

بهش میگم یه شب ساعت ۸ بیا خونه 

یه چایی بخوریم یه حرفی بزنیم

ولی انگار نه انگار

این دختر و پسر هارو می بینم یه حسرتی میخورم میگم کاش شوهر منم اینجوری بود

شاید بلدنیست خب تابحال شده بهش یاد بدی؟! تو تاحالا کاری براش کردی؟! بهش گفتی احساساتت رو؟ خواسته هات ...

اره گفتم .. موقع دوستیمون عاشقانه بود

ولی کم کم کمرنگ شد.. میگه من همین که دوستت دارم خودم میدونم کافیه

هرچی بخوام میبره . ولی اصلا مرد رویاها نیس .مثلا یهو بوست کنه بغلت کنه. نه اصلا نیس

بنظرم بخاطر شرایط کشور و وضعیت اقتصاد دیگه مردم حوصله عشق و عاشقی رو ندارن و سرد شدن

اخه حاضرن سرشون تو گوشی باشه ولی یکم بهت نگاه نکنن

دلم تنگ شده شوهر بگه چقدر امروز این لباس میاد بهت

همسر من خیلی شلوغه وقتی خونه س یا خوبه یا در حال استراحت 

نهایت تایمی ک کنار همین موقع خواب و غذا ست 

اونم داره برا ما زحمت می کشه من قدر زحماتش رو میدونم روزی بیشتر از ۱۲ ساعت کار میکنه 

از لحاظ های دیگه تمام خریدا کارها بچه با خودمه 

سعی می‌کنیم همو حمایت کنیم تا بتونیم خودمونو جمع کنیم میانسالی راحت تری داشته باشیم 

.