2777
2789
عنوان

خانوم هایی که شوهرتون براتون وقت نمیذاره چیکار میکنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 77 پست
دقیقا امضات برا من بود❤️

❤❤

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

میشه یکم امضاتو بیشتر توضیح بدی؟؟

چیشو توضیح بدم ..! 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم ولی بازم اون اهمیتی نمیده ینی بره بیرون نه پروف شو چک. میکنم که هست یا نه نه زنگی نه پیامی ...

شوهر من اهل بیرون رفیق بازی خوش گذرونی و ... نیس حتی خونه مادرش هم با من میره .. اهل اینستا هم نیس سرشو میندازه پایین میره سر کار میاد همین

از اول اینجوری بود.

فقط مشکلش اینه رمانتیک نیس با من

نه همینجور تو خونه نشستم شده با همه صحبت میکنم تو گوشیم ولی دیگه اصلا سمت اون نمیرم 

کاره خاصی نمیکنم سمتش نمیرم دیگه به کارش کار ندارم 

شده بیکار بشینم تو خونه دیوارا رو نگاه کنم ولی اصلا کاری به اون ندارم نه زنگش میزنم نه پیام میدم نه هیچی 

ولی اون هنوزم همینه بعده مدتها یه پیام خیلی خوشگل عاشقانه پیدا کردم یه بار براش فرستادم اصلااااا نگاه نکرد 

دیگه الان هیییییچی نمیگم بهش فقط خرید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اوه مادرشوهرم که بد تر

خب بر میگرده به فرهنگ و نوع تربیتشون.

اینجا دیگه باید خودتون شوهر رو تغییر بدین.

واقعا خیلی ها نمیدونن و باید بهشون بگید..

کلیپ های دکتر عزیزی رو پیشنهاد میکنم ببینن

شوهر منم وقت نمی‌ذاره تا جاییکه بتونه خونه نمیاد مرخصیهاش پیش خانوادش هست ما هیچ برنامه مشترکی نداریم 

ازش متنفر شدم بارها باهاش حرف زدم فایده هم نداره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره واقعا تمام این بی توجهی ها تبدیل میشه به یه خشم پنهان

دقیقا..

ب شوهرت بگو همه اینارو 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چیشو توضیح بدم ..!

چجوری اهمیت ندادی ینی چی؟ چیکارکردی؟ 

منم اهمیت نمیدم دیگه 

نه زنگی بهش میزنم نه پیام شده از بیکاری دیوارا رو نگاه کنم ولی به اون کاری ندارم ولی بازم اون همینجوریه نهایت لیست خرید بهش میدم ولی اون خیلی کم پیش میاد زنگ بزنه 2 3 روز 1 بار درحد 2 دقه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕