2777
2789
عنوان

خانوم هایی که شوهرتون براتون وقت نمیذاره چیکار میکنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 77 پست
نه بابا چیزی از دستش نمی چکه فقط خرج های خونه رو میده مثل گوشت و میوه و اینابرای چیزای دیگه نمیده

پس بگیر بِجوش

این مردا تا سرشون داد و بیداد نکنی و سرتاپاشون رو قهوه‌ای نکنی آدم نمیشن

چرا همش مراعاتش رو میکنی؟ 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
پس بگیر بِجوشاین مردا تا سرشون داد و بیداد نکنی و سرتاپاشون رو قهوه‌ای نکنی آدم نمیشنچرا همش مراعاتش ...

رفتم درخواست مهریه کردم

ولی از موقعی که درخواست مهریه کردم یکم بهتر شده

ولی با خودم میگم نقشه س

با خودم میگفتم برم درخواست رو پس بگیرم ولی نمی دونم چیکار کنم باز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بگم چیکارت نکنه😅

آره منم اذیت میشم قبلا خیلی بهش پیام میدادم 

زنگ میزدم میچسبیدم دیدم داره ازم فرار میکنه 

الان خیلی وقته دیگه نه پیامی نه زنگی هییییچ 

بعضی وقتا خودش یه زنگ میزنه ولی خیلی کمه 

هر 2 3 بار که بیرون میره 1 بار شاید در حد 2 دقه 

من متاسفانه بخاطر همین همش تو گوشیم 🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان دیگه من وقتی ندارم واسه شوهرم بزارم الان اون دنبال من میگرده 

الان منم ک تماساش و بی جواب میزارم 

منم ک تایمم انقد پره ک یادم میره باش حرف بزنم  امضامو بخون .....

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

شغل شوهر دختر دایی مامانم مسافر کشیه تا ساعت ۲ شب اینا نمیاد خونه حتی شب ها هم شاید اصلا نمیاد خونه دختر دایی مامانم هم اصلا عین خیالش نیست یه پسر ۴ یا ۵ ساله هم دارن

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

الان دیگه من وقتی ندارم واسه شوهرم بزارم الان اون دنبال من میگرده الان منم ک تماساش و بی جواب میزارم ...

میشه یکم امضاتو بیشتر توضیح بدی؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره منم اذیت میشم قبلا خیلی بهش پیام میدادم زنگ میزدم میچسبیدم دیدم داره ازم فرار میکنه الان خیلی وق ...

اره دقیقا گل گفتی منم همین شدم حتی دیگه حوصله کار های خونه م رو ندارم

بخدا من قبلا اینقد وابسته شوهرم بودم اینقد گریه کردم چرا چرا چرا.... یه مدت اهمیت ندادم. الان انگار ...

منم همینم ولی بازم اون اهمیتی نمیده 

ینی بره بیرون نه پروف شو چک. میکنم که هست یا نه 

نه زنگی نه پیامی هیچی ولی اون بازم همینجوریه