2777
2789

بیست سالمه . در حال حاظر پشت کنکوری ام و رشته ام تجربی هست. پدر مادرم طلاق گرفتن و با مادرم زندگی میکنم مادرم مجرد و پدرم متاهل. خودم بچه بزرگه ام. 

خاستگار اولم  یک سال ازم کوچیک تره و پدرش به شدت پولدار هست خیلی خیلی پولدار هستن ماشین خارجی پدرش براش خریده و خونه داره توی تهران بهترین جا و میخواد بره تو شرکت با پارتی پدرش میزارتش سر کار . اخلاقش هم عصبی هست و مخالف کار کردن منه میگه دو برابر بهت پول میدم بشین خونه اینا خیلی تعصبی و غیرتی هستن و یک برادر بزرگ تر از خودش داره. ولی خب کویین مثبتش این هست پولداره.  گفت نامزد میکنیم پنج سال بعد باهم ازدواج میکنیم عروسی میگیرم و اینا شراب میخوره قلیون می‌کشه سیگار می‌کشه دوست دختر هم زیاد داشته 

این پسر هم از تیپ لش اینا بدش میاد 

این یکی خاستگارم پسره دو سال ازم بزرگ تره و پدرش مادر طلاق گرفتن و مادرش زن آخوند هست و یک بچه از آخوند داره و ده سال هست که زن آخوند شده و آخونده اصلا رفتارش باهاشون خوب نیست حتی پول تو جیبی بهشون نمیده هیچ سرمایه ای واسه ی پسرانش نزاشته تازه زن دوم هم میخواد بگیره  پسره توی عینک سازی کار می‌کنه و داداش هم مکانیکی ۱۴ سالشه میگه آخونده هیچ پولی بهشون نمیده در کل اینا حامی ندارن. پسره نماز میخونه آروم و متین هست با شخصیت هست ولی قیافه نداره پول نداره گفت پنج سال شش سال فرصت بده کار کنم خونه رهن کنم و ماشین بخرم میگیرمت  . گفت رفتم پیش بابام اما باباش پسش زده (پدرش مثل پدر خودم هست و زن دوم داره) اما خوب پسره از تیپ لش اینا بدش میاد چون من لش میپوشم

فقط تنها یک چیز مشترک دارند هر دو خاستگارم تورک هستند

شما بودید با کدوم ازدواج میکردید؟

لطفاً راهنماییم کنید خیلیییییییییییییییییی مهمه 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی که کنسله

کلا بذارتش کنار و بهشم فکر نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هیچکدوم برو از بیرون به این قضیه نگا کن ببین واقعا دلت میخواد تو این شرایط باشی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

دو تا چیز کاملا جدا گفتی فرقشون زمین تا اسمونه 

حالا مونده به خودت هر کدوم خوبی و بدیای خودشو داره

البته پول رو فاکتور بگیری انتخابت راحت تره

خدای من، خدای نیکی هاس🌱 خدا بسازه برات🌸

خاستگار اولم پولدار اما ...شخصیت ندارن

خاستگار دومم اصلا بدبخت هستند مثل خودم شرایطش اما با شخصیت ولی خوب همه چی شخصیت نیست الان همه چی پول شده وقتی من زنش بشم خوب پول نباشه و بدرد میخوره مخصوصا منی که از بچگی بدبختی کشیدم 

چیکار کنم 

من خودم میگم راحت میشم اگه زن پولداره بشم 

ولی زن این دومی بشم بازم باید توی بدبختی بمونم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

با وجود این خواستگارا ابدا برای ازدواج عجله نکن، مشروب و قلیون و سیگار انقد براتون عادیه که به چشمت نمیاد؟ پسره گفته وایسا ماشین بگیرم بیام بگیرمت؟!

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
هيچكدام !!!!بشين درس بخون رشته خوب قبول شو پسر ١٩،٢٢ مناسب ازدواج اخه !!!!خودت هم سنى ندارى زوده

چرا هیچ کدوم؟

با دلیل بگید