بیست سالمه . در حال حاظر پشت کنکوری ام و رشته ام تجربی هست. پدر مادرم طلاق گرفتن و با مادرم زندگی میکنم مادرم مجرد و پدرم متاهل. خودم بچه بزرگه ام.
خاستگار اولم یک سال ازم کوچیک تره و پدرش به شدت پولدار هست خیلی خیلی پولدار هستن ماشین خارجی پدرش براش خریده و خونه داره توی تهران بهترین جا و میخواد بره تو شرکت با پارتی پدرش میزارتش سر کار . اخلاقش هم عصبی هست و مخالف کار کردن منه میگه دو برابر بهت پول میدم بشین خونه اینا خیلی تعصبی و غیرتی هستن و یک برادر بزرگ تر از خودش داره. ولی خب کویین مثبتش این هست پولداره. گفت نامزد میکنیم پنج سال بعد باهم ازدواج میکنیم عروسی میگیرم و اینا شراب میخوره قلیون میکشه سیگار میکشه دوست دختر هم زیاد داشته
این پسر هم از تیپ لش اینا بدش میاد
این یکی خاستگارم پسره دو سال ازم بزرگ تره و پدرش مادر طلاق گرفتن و مادرش زن آخوند هست و یک بچه از آخوند داره و ده سال هست که زن آخوند شده و آخونده اصلا رفتارش باهاشون خوب نیست حتی پول تو جیبی بهشون نمیده هیچ سرمایه ای واسه ی پسرانش نزاشته تازه زن دوم هم میخواد بگیره پسره توی عینک سازی کار میکنه و داداش هم مکانیکی ۱۴ سالشه میگه آخونده هیچ پولی بهشون نمیده در کل اینا حامی ندارن. پسره نماز میخونه آروم و متین هست با شخصیت هست ولی قیافه نداره پول نداره گفت پنج سال شش سال فرصت بده کار کنم خونه رهن کنم و ماشین بخرم میگیرمت . گفت رفتم پیش بابام اما باباش پسش زده (پدرش مثل پدر خودم هست و زن دوم داره) اما خوب پسره از تیپ لش اینا بدش میاد چون من لش میپوشم
فقط تنها یک چیز مشترک دارند هر دو خاستگارم تورک هستند
شما بودید با کدوم ازدواج میکردید؟
لطفاً راهنماییم کنید خیلیییییییییییییییییی مهمه